Tiket za veče (subota, 27.08.2022)

tiket dana

Većina favorita u najjačim ligama već je odigrala svoje mečeve, ali ima šta da se probere i u kasnijim satima. Predložene kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Lans – Ren – 0-2 @ 2.02 u CircusBet

Lans može itekako bti zadovoljan startom sezone u Ligi 1. Posel tri kola ovaj tim ima sedam bodova, a u prošlom kolu je ubedljivo slavio u Kneževini protiv Monaka sa 4:1, što je bilo jedno od većih iznenađenja prethodnog vikenda. Ren se polako popravlja, krenuli su neočekivanim porazom na svom terenu od Lorijana, zatim ueli bod kod Monaka, da bi prošle sedmice ostvarili prvu pobedu u duelu sa Ažaksioom. Na duelima ove dve ekipe obično je malo golova, na poslednjih devet u prvenstvu nije bilo više od dva na nekom, pa verujemo da će i sada biti tako. Za 0-2 kvota je 2.02 u kladionici CircusBet.

Almerija – Sevilja – GG @ 1.89 u CircusBet

Verujemo da nas očekuje pravi spektakl u Almeriji. Igra se derbi Andaluzije, ali između ova dva rivala ne vlada takva mržnja kakva je između Betisa i Sevilje, gradskih rivala. Novajlija u eliti, ekipa Almerije, pokazao je zube protiv šampiona Reala u prvom kolu, ali je poražena nakon preokreta. Prvi bod uzeli su na gostovanju u Elčeu prošle sedmice, a svoj prvi gol u eliti postigao je Umar Sadik, kome bi ovo mogao da bude poslednji meč za Almeriju. Sevilja ima isto samo jedan bod, ali je to znatno ispod njihovih očekivanja. Posle poraza u Pamploni uspeli su samo da osvoje bod na svom Sančez Pishuanu protiv Valjadlida. Više od šest godina nisu igrali prvenstveni duel ove dve ekipe, ali su se sastali u Kupu kralja prošle sezone. Naš predlog je gol-gol, a za GG kvota je 1.89 u kladionici CircusBet.

Herenven – Sitard – 1 @ 1.69 u CircusBet

Domaći tim je apsolutni favorit u ovom duelu holandske Eredivizije. Jeste Herenven podbacio u jedinom meču odigranom meču na svom terenu protiv Sparte iz Roterdama, ali je zato kod njihovog gradskog rivala Fejnorda osvojio veliki bod. U prošlom kolu su savladali Vitese u Armhemu sa čak 4:0. Bili su to prvi golovi koje su dali u sezoni, ali im mreža još miruje, punih 27 minuta. Teško je očekivati da Fortuna zatrese mrežu Herenvena, oni su izgubili sva tri meča, a primili su čak deset golova. Jedinica je izvesna, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.69.

SPAL – Kaljari – 2 @ 2.47 u CircusBet

SPAL je i prošle sezone jedva opstao u Seriji B, a i ove će se, sudeći po startu, boriti za opstanak. Oni su u prvom kolu na svom terenu u Ferari izgubili od Ređine, ali su vazduh uhvatili osvajanjem boda u Askoliju. Ekipa sa Sardinije morala je da se preseli rang niže, navijačima Kaljarija je to jako teško palo, ali su svi složni u nameri da se ovaj slavni klub ekspresno vrati u elitu. U prva dva kola u Seriji B Kaljari je remizirao sa Komom na strani i pobedio Ćitadelu na svom terenu. Gosti se svaki dan pojačavaju i smatramo da su favoriti na ovom gostovanju. Predlažemo dvojku za koju se dobija koeficijent 2.47 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici CircusBet iznosi 15.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.