Tiket za veče (nedelja, 28.08.2022)

tiket dana

Nekoliko derbija igra se ove večeri, da pokušamo da pogodimo ishode. Kvote mogu biti neznatno promenjene.

Fiorentina – Napoli – T22+ @ 1.93 u Mozzartbet

Viola je imala naporan meč u Enšedeu koji se završio bez golova, ali je njima to bilo dovoljno s obzirom da su pobedili Tvente u prvom meču u Firenci sa 2:1. Tako će Fiorentina igrati u grupnoj fazi Lige konferencija, ali smo ubeđeni da im je uspeh Seriji A prioritet. Napoli je doživeo dosta promena, ali je na startu sezone pokazao da će ponovo biti u vrhu italijanskog fudbala. Posle dva kola imaju šest bodova, a postigli su čak devet golova protiv Verone u gostima i Monce u Napulju. Najviše ih je dao Gruzijac Hviče Kvaračelija, čak tri, a svi su složni u oceni da se radi o novoj zvezdi svetskog fudbala. Očekujemo da Napoli bude efikasan i u Firenci, pa je naš predlog igra gost daje dva gola. Za T22+ kvota je 1.93 u kladionici Mozzartbet.

Trabzon – Galatasaraj – 1 @ 2.45 u Mozzartbet

Iza Trabzona je jedna izuzetno neuspešna sedmica. Prvo su u domaćem prvenstvu poraženi sa čak 5:2 protiv Antalijaspora, ali se taj propust da nadoknaditi u nastavku sezone. Međutim, remi bez golova sa Kopenhagenom, kojih ih je košatao plasmana u Ligu šampiona, ne može se ispraviti. Prvak Turske ostao je bez grupne faze elitnog takmičenja, mada je morao da igra samo jedno kolo kvalifikacija. Za utehu, igraće u Ligi Evrope, a i tamo će grupa biti inspirativna, tu su Crvena zvezda, Monako i Ferencvaroš. Galatasaraj nema evropskih briga, oni ove sezone igraju samo na domaćin terenima, a u prva tri kola imaju dve gostujuće pobede i poraz na svom terenu od Giresunspora. Sva tri meča, da sve bude čudnije, okončana su rezultatom 1:0. Trabzon mora da prekine loš niz, a verujemo da je bolji od Galate. Za jedinicu se dobija koeficijent koji u kladionici Mozzartbet iznosi 2.45.

Osijek – Hajduk – 0-2 @ 1.69 u Mozzartbet

Posle fantastične dve sezone i žestoke bore za titulu, fudbaleri Osijeka trenutno su na poslednjem mestu na tabeli. Odigrano je šest kola, a oni duel sa Hajdukom dočekuju na deobi poslednjeg mesta sa Rijekom i Goricom, sve ekipe imaju po pet bodova. U prethodnom kolu su ubedljiov poraženi na Maksimiru, bili je 5:2, mada je Osijek dugo odolevao. Pored lošeg starta navijače je pogodilo i ispadanje u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od kazahstanskog Kizilčara i to posle trijumfa u Kazahstanu. Od tada Osijek nema pobedu na šest uzastpnih mečeva. Hajduk igra dobro, ali u Osijek dolazi u nezgodnom trenutku. Prvo zbog ispadanja od Viljareala na poslednjem stepeniku pred grupnu fazu Lige konferencija, a onda i posle tragedije koja je pogodila njihovog fudbalera Marka Livaju, kome je dan ranije stradao otac. Sve to moe uticati na ishod, a mi verujemo da će golova biti malo. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.69.

Espanjol – Real Madrid – 2 @ 1.55 u Mozzartbet

Šampion ide u Barselonu, ali ne na megdan najvećem rivalu, nego ekipi Espanjola. Međutim, prošle sezone su lošije prošli na ovom stadionu nego na nou Kampu. Naime, Espanjol je slavio prethodne jeseni protiv Reala sa 2:1, dok je na proleće Real bio udedljiv u Madridu i pobedio sa 4:0. Po tome se najbolje vidi kako je Anćelotijev tim izgledao u prvom, a kokako ud rugom delu prošle sezone, koju je okončao sa titulom prvaka Španije i Evrope. Ovog puta Real je bolje započeo sezonu, prvo su osvojili Super kup Evrope, a onda zabeležili dva trijumfa u La LIgi, oba na strani. Slavili su teškom mukom u Almeriji, i mnogo lakše u Vigu protiv Selte. Sledi im treće uzastopno gostovanje, a svojim navijačima e se predstaviti tek narednog vikenda protiv Betisa. Espanjol ima jedan bod iz dva prva kola, uzeli su ga na gostovanju kod Selte, da bi ih u Barseloni dobio Rajo Valjekano sa 2:0. Real je favorit, a za dvojku se dobija kvota 1.55 u kaldionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 12.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.