SVE JE SPREMNO ZA EVROBASKET: Ko će biti MVP – Jokić ili Janis? Najnovije igre i najveće kvote – NA JEDNOM MESTU!

Košarkaška reprezentacija Srbije otvara takmičenje na Evropskom prvenstvu, a sportska kladionica Meridian donosi sjajnu ponudu za online kladjenje!

Košarkaška reprezentacija Srbije nalazi se pred velikim izazovom i još većim očekivanjima od čitave nacije.

Tek što su odigrali dve utakmice u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, “Orlovi” nemaju vremena za pauzu – okreću se Evropskom šampionatu.

Košarkaši Srbije će u grupi D, koja igra u Pragu, biti sa Češkom, Poljskom, Finskom, Izraelom i Holandijom. Izabranici Svetislava Pešića izbegli su brojne “mine” na Evrobasketu, ali upozoravaju iz tima da se nikako ne smemo opustiti.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo su dovoljno upozorenje da je floskula “danas svako igra košarku” zapravo istinita i shodno tome – Srbija mora svim snagama da krene put Praga.

A, kao znak podrške “Orlovima”, sportska kladionica Meridian pripremila je sjajan specijal za online kladjenje.

Jasno je da je Srbija usvojoj grupi favorit i shodno tome stiže kvota 1.20 da će izabranici Svetislava Pešića zauzeti prvo mesto u ovoj fazi takmičenja. A, nakon toga – sledi pravi košarkaški spektakl!

Iako Srbija ne računa na Miloša Teodosića, a pod znakom pitanja su još neki važni igrači, mnogi su saglasni u oceni da je uptavo naš tim jedan od glavnih favorita na kontinentalnom šampionatu.

Bukmejkeri Meridiana takođe veruje u “Orlove” i zato donose kvotu 4.80 na trijumf i evropsku krunu, a ukoliko si saglasan sa procenama – brzo na meridianbet.rs!

A, tamo… Čeka vas još spektakularnik kvota! Naravno, nikako ne smemo zaboraviti individualni učinak, naročito kada je Evrobasket prepun NBA zvezda. Najveća među njima svakako je Nikola Jokić!

MVP EVROBASKET – KVOTE:

Nikola Jokić – kvota 5.00

Janis Adetokumbo – kvota 5.25

Luka Dončić – kvota 5.50

Kostas Slukas – kvota 12

Vasilije Micić – kvota 12

Vladimir Lučić – kvota 25

Dakle, ponuda je široka – na vama je samo da se registrujete i preuzmete bonus, a onda izaberete najzanimljivije i najisplativije igre!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.