Tiket dana tenis (ponedeljak, 29.08.2022)

Danas startuje poslednji grend slem u sezoni, US open u Njujorku. Turnir je oslabljen neigranjem Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva, ali treba očekivati velike i neizvesne borbe. Branilac trofeja je trenutno prvi teniser sveta Danil Medvedev. Predložene kvote mogu biti neznatno izmenjene.

Franciko Serundolo – Endi Marej – 2 @ 1.73 u MaxBet

Argentinac je naravio ogroman upeon u ovoj sezoni i već je stigao do 27. pozicije, što mu je donelo status nosioca na poslednjem grend slemu u sezoni. Njegova pozicija na ATP listi je tačno za 100 mesta bolja od one sa koje je startovao u novoj sezoni, a najveća zasluga za to je prva ATP titula, na šljaci, u švedskom Bastadu. Igranje na betonu mu nije najjača stran, u Montrealu i Sinsinatiju je gubio u prvom kolu, te smatramo da je nekadašnji svetski broj 1, Endi Marej, bliži pobedi u ovom okršaju. Britanac se na neki način vratio, nadomak je najboljih 50, ali je sigurno da više neće osvajati grend slemove. Iskustvo je na strani Mareja, a predlog je dvojka, za koju se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.73.

Aleks Molčan – Tijago Monteiro – 1 @ 1.62 u MaxBet

Slovak je imao sasvim dobre rezultate u ovoj sezoni i pokazalo se da mu rad sa Marjanom Vajdom prija. Najbolje rezultate postiže na šljaci, ali umeo je da pobedi i na betonu i na travi. U Montrealu je upisao jednu pobedu, dok je u Sinsinatiju ispao na stratu. Nije nosilac u Njujorku, ali nam se čini da je imao sreće na žrebu pošto je njegovom rivalu, Brazilcu Tijagu Monteiru, igranje na betonu još veći problem. Monteiro je na američkoj turnije igrao na dva turnira, prvo u Sinsinatiju gde se plasirao u drugo kolo. Ipak, treba reći da je u prvom pobedio momka sa specijalnom pozivnicom organizatora. Odlučio se zatim za Vinston Sejlem, a tamo se probio do trećeg kola pobedama nad Kudlom i Basilašvilijem. Upravo te dve pobede daju mu nadu pred ovaj meč Po nama Molčan je bliži trijumfu, a za jedinicu se dobija kvota 1.62 u kladionici MaxBet.

Benjamin Bonzi – Igo Imber – G+ (granica 39.5) @ 1.88 u MaxBet

Iako je mlađi od svog rivala, Igo Imber je znatno iskusniji na ATP turu. Bonzi se na veliku scenu probio tek ove sezone, a nekako je najviše pokazao a brzim odlogama. S druge trane Imber je propustio finiši prethodne sezone i dođiveo ogroman pad na listi, pa ovaj turnr dočekuje kao 138. igrač sveta. Bonzi je poslednji turnir odigrao prošle sedmice u Vinston Sejlemu, pobedio Edmuda i Monteira, ali je onda izgbio od Van De Zandšulpa. S druge strane njegov zemljak Imber je skupljao bodove na čelendžerima, a poslednju pobedu na nekom ATP turniru je zabeležio na Vimbldonu i to protiv Top 5 igrača, Kaspera Ruda. Obojici više leže brze podloge, pa je pobednik krajnje neizvestan. Očekujemo bar četiri seta, pa bi mogla da dođe igra (+) gemovi. Granica je na 39,5 gemova u kladionici MaxBet, a koeficijent iznosi 1.88.

Tejlor Fric – Brendon Holt – TR 3:0 @ 1.40 u MaxBet

U prvom kolu sastaju se dvojica domaćih tenisera koje deli skoro 300 mesta na ATP listi. Tejlor Fric je nadomak plasmana među deset najboljih tenisera sveta, sada je 12. dok je njegov rival ispod 300. mesta. Brendon Holt je morao da prođe tri kola kvalifikacija da bi igrao u glavnom žrebu ovog grend slema, mada je i federacija mogla da mu dodeli specijalnu pozivnicu, sigurno bi je opravdao. Imao je tri naporna duela koje je dobijao u maksimalna tri seta, a Fric će ipak biti nepremostiva prepreka za Holta koji je nedavno u Njuportu zabeležio svoju prvu ATP pobedu. Sigurno je da će Holt biti motivisan, ali sumnjamo da će Fric želeti dug meč, s obzirom da planira da ode daleko u ”Velikoj jabuci”. Naš predlog je pobeda Frica u tri seta, a za tačan rezultat 3:0 kvota je 1.40 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 7.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.