Tip dana: Lester – Mančester Junajted: “Lisicama” ni lukavstvo neće pomoći protiv probuđenog Junajteda!

I u četvrtak nas očekuje nekoliko veoma interesantnih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na “King Paueru” gde će fudbaleri Lestera ugostiti Mančester Junajted.
Duel između ova dva tima je na programu u 21 čas.

Lester: “Lisice” najveće razočarenje dosadašnjeg toka Premijer lige!

Nakon nekoliko veoma uspešnih sezona za Lester, ako se po jutru dan poznaje, ovo bi vrlo verovatno mogla da bude najteža sezona za ovu ekipu u poslednjih deset godina i ne treba nikog da začudi ako se popularne “Lisice” do kraja grčevito bore za opstanak.
Podsećamo vas, posle one sada već čuvene šampionske titule, tim sa “King Pauera” je redovno dolazio do plasmana u neko od evropskih takmičenja, a zanimljivo je da je Lesteru čak dva puta u poslednjim kolima izmaklo učešće u Ligi šampiona.
Što se tiče prošle sezone, izabranici Brendana Rodžersa su na kraju zauzeli osmo mesto na tabeli i nažalost ostali bez plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Ovog leta nije bilo značajnih dolazaka u ovaj klub, mada ruku na srce nije bilo ni odlazaka, pa se od tria Vardi, Medison, Tilemans i ovog puta najviše očekuje, a treba napomenuti da je Džejms Medison zadobio povredu na Kup meču protiv Stokporta, zbog čega je propustio duel prošlog kola protiv Čelsija, a kako sada stvari stoje neće ga biti ni na ovom duelu protiv Mančester Junajteda.
Nakon četiri odigrana kola, “Lisice” se mimo svih očekivanja nalaze na poslednjem mestu na tabeli uz samo jedan osvojen bod, do kog je ova ekipa došla u prvom kolu kada je na svom terenu remizirala protiv Brentforda, u jednom sjajnom duelu koji je završen rezultatom 2:2.
Nažalost, nakon toga su izabranici Brendana Rodžersa doživeli tri vezana poraza. Prvo je ovaj tim poražen na gostovanju kod Arsenala u jednom susretu na kom smo videli čak šest golova pošto je na kraju bilo 4:2. Nakon toga je usledio neočekivani poraz na domaćem terenu protiv Sautemtpona (1:2), a u prošlom kolu su Lisice poražene na gostovanju kod Čelsija, i pored toga što su Džejmi Vardi i drugari skoro čitav meč imali igrača više.
U takvoj konstalaciji snaga Plavci su uspeli da postignu dva gola, a Barns je sredinom drugog poluvremena ublažio prednost domaćina, i to je bilo sve što smo videli od Lestera na jednom od najtežih gostovanja u ligi.
Kao što smo već napomenuli, Medison će najverovatnije propustiti ovaj susret, a pored njega Brendan Rodžers neće moći da računa ni na Bertrana i Pereiru.

Mančester Junajted: Buđenje posrnulog giganta!

Nakon još jedne poprilično neuspešne sezone u kojoj nije izboren plasman u Ligu šampiona, ovog leta su se desile ogromne promene u timu.
Pre svega, novi trener je postao Ten Hag koji je po preuzimanju ovog velikana obećao dobre rezultate, a za očekivati je bilo da Junajted bude posebno aktivan i na “pijaci”.
Nije bilo značajnijih odlazaka iz tima, pošto je sačuvana okosnica iz prošle sezone. U klub su ovog leta na izričit zahtev novog trenera stigli Lisandro Martinez i Malasija, koji bi trebalo da poprave stanje u zadnjoj liniji tima, a kao dva najveća pojačanja na “Old Traford” su stigli Kazemiro i Antoni, a ono što je veoma zanimljivo je da je za njih dvojicu Junajted ukupno platio 165 miliona evra, a ako na to dodamo i transfer Lisandra Martineza i Malasije koji su iznosili ukupno 72 miliona evra, dolazimo do zaključka da je jedan od najtrofejnijih evropskih klubova samo u ovom prelaznom roku potrošio skoro 240 miliona evra, i na sve to nije isključeno da u smiraj prelaznog roka u Junajted stigne još neko pojačanje.
Što se tiče starta šampionata, Junajted je zaista katastrofalno krenuo, pošto je ova ekipa mimo svih očekivanja u prvom kolu poražena na svom terenu od Brajtona (1:2), ali to nije bilo ništa naspram katastrofe u drugom kolu, pošto su izabranici Ten Haga poraženi na gostovanju kod Brentforda, i to sa neverovatnih 4:0.
Kada su svi očekivali da tim sa Old Traforda poklekne i u najvećem derbiju engleskog fudbala protiv Liverpula, “crveni đavoli” su konačno odigrali jedan dosta dobar meč i na svom terenu slavili sa 2:1, što je izazvalo pravo oduševljenje svih navijača ovog kluba, pošto je poznato koliki je rivalitet sa Redsima.
Najzad, u prošlom kolu je Mančester Junajted upisao drugi uzastopni trijumf i to na nimalo prijatnom gostovanju kod Sautemptona, a taj meč je završen rezultatom 0:1, zbog čega sasvim sigurno svi fudbaleri ove ekipe u veoma lepom raspoloženju putuju na gostovanje kod Lestera koji ima ogromnih problema na startu ovogodišnjeg izdanja Premijer lige.
Za kraj, što se tiče izostanaka, Ten Hag neće moći da računa na Lindelofa i Grinvuda, dok je pod velikim znakom pitanja Marsijal.

Naš predlog

Ako se osvrnemo na tradiciju, fudbaleri Lestera na poslednja tri međusobna susreta koja su odigrana na njihovom stadionu su ostvarili dva trijumfa i jedan remi, a poslednji put je bilo 4:2 za popularne “Lisice”.
Ipak, Junajted kako vreme prolazi diže svoju formu, dok Lester nažalost tone sve dublje, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je Meridianbet pripremio fantastičnu kvotu 2.15.


Kada se sastaju ove dve ekipe golovi su zagarantovani, a treba očekivati da ih bude na obe strane, pa je logično da probate sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.59.

Za kraj, očekujemo kao što smo napomenuli da strelci budu izuzetno raspoloženi na “King Paueru” pa vam predlažemo da se okušate sa igrom 4+ za koju je Meridianbet pripremio fantastičan koeficijent 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.