Tiket dana (četvrtak, 01.09.2022)

Tiket dana

Počinje septembar, mesec kada je tradicionalno najviše sportskih događaja. Biće fudbala, košarke, tenisa, odbojke i svega drugog. Evo tiketa za danas. Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

AZ Alkmar – NEC – 1,2+ @ 1.71 u Meridianbet

U zaostaloj utakmici trećeg kola Eredivizije AZ dočekuje NEC iz Nijmegena. Tim iz Alkmara je odložio ovu utakmicu zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu konferenciju, i isplatilo mu se. Bili su bolji od tri rivala, Tuzle Siti, Dandi Junajteda i na kraju portugalskog Žil Visentea. Osim meča u Dandiju, sve ostale utakmice su dobili. Pored pet evropskih, AZ je sakupio i tri pobede na domaćem planu. Imaju maksimalan učinak iz tri kola, ali to nije dovoljno za vrh tabele zbog ovog zaostalog meča. Pobedili su Go Ahed Iglse na svom terenu, te Spartu i Kambur na strani. Možda rivali nisu bili iz kategorije najjačih, ali je učinak sasvim dobar. NEC je takođe odigrao tri utakmice, počeli su porazom od Tventea, onda su pobedili u Volendamu, da bi protiv Groningena odigrali nerešeno. Za tim iz Nijmegena je to sasvim solidan start, pa će u Alkmaru biti rasterećeni. Podsetimo da su prošle sezone ovde osvojili bod. Sada ne bi trebalo, pa je naš predlog pobeda domaćina uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.71.

Bolonja – Salernitana – 1x,0-2 @ 2.43 u Meridianbet

Za Bolonju meč ima ogromnu važnost iako je tek start sezone. Tim Siniše MIhajlvića još nema trijumf, ali su imali i vrlo težak raspored. Gostovali su kod Lacija i Milana, gde su izgubili, dok su na svom Renatu Dalari igrali nerešeno sa Veronom. Salernitana može biti zadovoljna početkom mada su na premijeri izgubili od Rome na svom terenu. Bio je to minimalan poraz, a već tada se videlo da će ekipa iz Salerna biti mnogo bolja na startu nego što je to bio slučaj prethodne sezone. Prvi bod su osvojili u Udinama, igrajući bez golova sa Udinezeom, da bi prošlog vikenda zabeležili ubedljiv trijumf nad Sampdorijom od 4:0. To je njihova naubedljivija pobeda od povratka u elitu, ali je simptomatično da je odbrana ponovo odradila veliki posao, pa je Sepe opet ostao nesavladan. Bolonja jeste favorit, ali će imati i veliko opterećenje na plećima. Zato ćemo uz jedinicu dodati i x, a golova ne bitrebalo da bude mnogo. Za 1x,0-2 koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.43.

Čukarički – Mladost – 1,2+ @ 1.82 u Meridianbet

Neuspeh protiv Tventea u kvalifikacijama za LIgu Evrope kao da je ispraznio fudbalere Čukaričkog. Posle ispadanja od Holanđana igrali su dve utakmice u Super ligi, obe na strani, a osvojili su samo bod. U Kragujevcu su remizirali sa Radničkim, a za vikend su poraženi u Lazarevcu od, ove sezone, odlične ekipe Kolubare. Pred vanredno kolo su tek na 6. mestu, ta pozicija ne zadovoljava nikog u ambicioznom klubu sa Banovog Brda, pa je pobeda nad ekipom Mladosti obavezna. Lučanci su takođe uzeli jedan bod u prethodna dva kola, i dok su remijem na Karađorđu sa Vojvodinomsvi bili zadovoljni, poraz od Voždovca u Lučanima bio je baš neprijatan. Mladost se nije proslavila na strani ove sezone, pre tog remija u Novom Sadu imali su dva poraza, od Kragujevčana i Kolubare. Sledi im novi, bar nam se tako čini, a pored jedinice očekujemo i efikasnog domaćina. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.82.

Ukupna kvota an tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 7.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.