Tiket za veče (nedelja, 04.09.2022)

tiket dana

Ostalo je još po nešto za kraj ovog uzbudljivog drugog danavikenda. Predložene kvote možda su minimalno izmenjene.

Ankaraguču – Bešiktaš – 2,2+ @ 2.03 u Meridianbet

Bešiktaš je odigrao katastrofalnu prethodnu sezonu i ne samo da nije odbranio titulu šampiona, već se nije izborio ni za učešće u evopskim kupovima, čak ni za kvalifikacije. Novu sezonu započeli su odlično, kako dolikuje timu sa šampionskim ambicijijama, i imaju tri pobede i jedan remi u prva četiri kola. Moramo reći da rivali nisu bili iz kategorije najjačih, ali je prijatno iznenađenje efikasnost crno-belih, oni su na četiri meča dali 11 golova. Ankaraguču se posle jedne sezone u drugoj ligi vratio u leitu, ali nije dobro krenuo. Odigrali su jedan meč manje, a iz te tri utakmice uzeli su samo jedan bod. Gosti su favoriti, a uz dvojku verujemo i u bar dve lopte u mreži tima iz Ankare. Za 2,2+ koeficijent iznosi 2.03 u kladionici Meridianbet.

Varegem – Rojal Union – GG3+ @ 2.17 u Meridianbet

Poslednji meč u belgijskoj Župiler ligi igra se u Varegemu. U goste istoimenoj domaćoj ekipi stiže prošlogodišnji vicešampion Rojal Union Sent Žil. Nije tim iz Brisela onako kvalitetan kao prethodne sezone kada su titulu izgubili tek u plej-ofu, mada se činilo da se ne može dogoditi. Pred ovo kolo bili su tek na 5. mestu, a na strani još nisu zabeležili trijumf,imaju jedan remi i dva poraza. Poslednji su doživeli u sredu od lidera Antverpa, kada su primili čak četiri gola. Međutim, Varegem je daleko od vrha tabele, obva ekipa je pobedila samo jednom u prvih šest utakmica, i to još u prvom kolu. Ipak, skro na svakom meču postizali su bar po gol, pa verujemo da mogu i protiv Rojala koga u četvrtak očekuje start u Ligi Evrope i duel sa nemačkim Union Berlinom. Naš predlog su golovi, a za GG3+ kvota je 2.17 u kladionici Meridianbet.

Valensija – Hetafe – 1,0-3 @ 2.41 u Meridianbet

Vreme je za pobedu ”Slepih miševa”. Valensija ima dva minimalna poraza iza sebe, i isti takav trijumf u prvom kolu. Jasno je da se ne možemo nadati goleadi i pored činjenice da je dres Valensije nedavno obukao Edinson Kavani. Sigurni smo da će iskusni Urugvajac mnogo značiti timu sa Mestalje, i da će se efikasnost popraviti, ali ćemo malo sačekati na lepršave igre. Sada je najbitniji trijumf, a u goste im dolazi tim koji je osvojio samo jedan bod u tri kola i to u prethodnom kada je igrao bez golova sa Viljarealom. Samo jedan gol dao je i Hetafe, pa uz jedinocu predlažemo i igru na mali broj pogodaka. Za kombinaciju 1,0-3 koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.41.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 10.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.