MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Bajern 1.90, Liverpul 2.05, Totenhem 1.55!

Sportska kladionica Meridian za prvu rundu Lige šampiona donosi najveće kvote na planeti!

Liga šampiona se vratila i već prethodnog utorka nam donela nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva, a nema sumnje da nas večeras čeka još više uzbuđenja.

Za sredu bismo izdvojili mečeve Intera i Bajerna, odnosno Napolija i Liverpula, ali svakako na “meniju” imamo još nekoliko potencijalno itneresantnih duela.

Veče će biti uzbudljivo, a dodatno ga možete “začiniti” ukoliko sastavite šampionski tiket. Gde drugo nego u Meridianu?

Sportska kladionica Meridian donosi, sada već po navici, NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, a uz to i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Naime, ukoliko se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, automatski dobijate 1.000 RSD na vaš račun i spremni ste za uživanje u fudbalskom spektaklu!

A, šta je to što nas očekuje večeras?

INTER – BAJERN, dvojka 1.90

Sreda 21:00

Bajern ove sezone očito nije ono što je bio do pre par meseci, ali loša vest za Inter jeste izostanak Romela Lukakua. Međutim, ljubitelji fudbala mogu biti zadovoljni ovakvim žrebom jer garantuje pravi fudbalski spektakl!

Serija A je startovala i Inter igra toplo-hladno, te tako ima tri pobede i dva poraza, a poslednji protiv Milana ih je dodatno uzdrmao. Međutim, ni Bajern ne blista, pa posle tri vezane pobede ima i dva remija, što nije bilo za očekivati.

Sve to garantuje uzbudljiv meč, a sudeći prema prognozama bukmejkera Meridiana, Bavarci su favoriti i to uz kvotu 1.90.

NAPOLI – LIVERPUL, dvojka 2.05

Utorak 21:00

Ljubitelji fudbala su se oduševili prilikom žrebanja  i odmah najavili velika očekivanja od ovog duela. I jedan i drugi tim ove sezone igra uz oscilacije, poraz Liverpula od mančester junajteda je za mnoge bio iznenađenje. Međutim, ni Napoli se nije proslavio protiv Fiorentine i Lećea, a ono što bismo još napomenuli jesu međusobni dueli koji nisu obilovali golovima.

U poslednjih pet duela Napolija i Liverpula videli smo jedan remi, tri pobede Napolija i jedan trijumf Liverpula. Ipak, sada stvari stoje malo drugačije, pa su “redsi” ipak blagi favoriti.

Kvota na trijumf izabranika Jirgena Klopa je 2.05, dok je kvota na pobedu Intera 3.65. Izbor je na vama.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

TOTENHEM – MARSEJ, kec 1.55

Utorak 21:00

Iznenađujuće ili ne, Marsej se trenutno nalazi na čelu tabele Lige 1, nema nijedan poraz do sada, a kada se radi o bilansu – isti je slučaj i sa Totenhemom. Naravno, bitka za trofej u Premijer ligi je daleko neizvesnija, ali jasno je da su oba tima silovito startovala.

U slučaju Marseja bismo izdvojili čak tri nekadašnja igrača Arsenala, Aleksisa Sančeza, Genduzija i Nuna Tavareša, koji i te kako imaju iskustva protiv Totenhema u derbiju severnog Londona. Naravno, na drugoj strani je Hari Kejn, koji je ujedno i jedan od kandidata za najboljeg strelca ovogodišnje Lige šampiona.

Dakle, fudbalski spektakl je zagarantovan, naročito pošto su se fudbaleri Totenhema plasirali u Ligu šampiona posle tri godine.

Definitivno su favorit i kvota za njihovu pobedu je 1.55.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da vas baš ovaj tiket može odvesti na Mundijal u Kataru! Naime, sigurni smo da ste do sada čuli za Meridianovo takmičenje“Igraj za Katar”, a ako se još uvek niste priključili – pravo je vreme da to učinite.

Mesec je praktično tek počeo i još uvek nije kasno da se uključite u “ludo” takmičenje i osvojite kartu za Svetsko prvenstvo! Sve detalje saznajte OVDE.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.