ČETVRTAK – DAN ZA SRBIJU: “Orlovi” i “večiti” na novim evropskim izazovima, igraj u Meridianu i ne brini ako padneš tiket!

U sportskoj kladionici Meridian dobitak je gotovo siguran – odigraj tiket i ne brini ako padneš!

Ovaj četvrtak donosi nam mnogo uzbuđenja, osim što košarkaši Srbije nastavljaju svoje takmičenje na Evrobasketu, na evro scenu izlaze i fudbaleri Crvene zvezde i Partizana.

Crno-beli počinju svoje takmičenje u Ligi konferencija, dok se crveno-beli vraćaju u Ligu Evrope.

Sigurni smo da ćete pomno ispratiti sve srpske predstavnike, a shodno tome – vreme je i za jedan PATRIOTSKI TIKET! Takav je najbolje sastaviti u Meridianu, jer osim što donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, ova kladionica časti i sve svoje korisnike sjajnim bonusima za online kladjenje.

Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, te preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 1.000 RSD i to BEZ USLOVA!

A, onda… Bio tiket dobitan ili ne – čeka vas još jedan bonus!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

Naime, sportska kladionica Meridian pomno sluša potrebe svojih korisnika, a onda i reaguje u skladu sa tim. Dakle, vaše molbe su uslišene i sada svi tiketi koji sadrže JEDAN PAR koji nije prošao dobijaju sjajan bonus!

O čemu se radi? O tome da nema potrebe da brinete ukoliko vam je tiket nedobitan zbog jednog para, jer čeka vas bonus! Bonus se obračunava po sistemu – množi se broj pogođenih parova sa uplatom na tiketu.

Pravila su jednostavna – kad padne par, pada i bonus!

Detalje pronađite OVDE, a onda se prepustite čarima fudbala i NAJVEĆIM KVOTAMA NA PLANETI, koje vas čekaju u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.