Tiket dana (četvrtak, 08.09.2022)

Tiket dana

U četvrtak započinje grupna faza Liga Evrope i Lige konferencija, što će posebno obradovati sve ljubitelje sportskog klađenja, s obzirom da ponuda za četvrtak odavno nije bila ovako dobra.
Za vas smo ovog puta analizirali dva meča iz Liga Evrope, i jedan iz Lige konferencija, a napominjemo vam da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Nant – Olimpijakos – X2&0-3 @ 1.82 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz Liga Evrope i igra se u Francuskoj gde će fudbaleri Nanta ugostiti Olimpijakos.
Nant je prošle sezone po četvrti put osvojio Kup Francuske, što je između ostalog ovom timu donelo i izlazak na evropsku scenu, preciznije u Ligu Evrope.
Pored toga Kanarinci su šampionat završili na sredini tabele, pa je ukupni utisak da je to bila jedna od boljih sezona za osmostrukog šampiona Francuske.
Ipak, utisak je da ovu ekipu očekuje dosta teži posao ovog puta, pošto se Nant nakon šest odigranih kola nalazi na trinaestom mestu na tabeli, i to pošto je do sada ovaj tim ostvario samo jedan trijumf, tri remija i dva poraza, od kojih se poslednji desio pred svojim navijačima od PSŽ-a, kada je bilo 0:3.
Što se tiče Olimpijakosa, grčki klub je ponovo bez većih problema došao do titule šampiona ove zemlje, međutim, ponovo je izostao plasman u Ligu šampiona, pa se tim iz Pireja mora zadovoljti sa drugim po kvalitetu evropskim klupskim takmičenjom.
Nije Olimpijakos najbolje započeo ovogodišnje izdanje Superlige, pošto je uz dva trijumfa, uspeo i da mimo svih očekivanja remizira kod Asterasa, kada nije bilo golova.
Bilo kako bilo, mišljenja smo da grčki šampion ima daleko više iskustva u odnosu na Nant kada su u pitanju evropska takmičenja, a ne treba ovde svakako očekivati dosta golova, pa je idealna prognoza X2&0-3 za koju je Mozzartbet pripremiosjajnu kvotu 1.82.

PSV – Bode – 4+ @ 2.15 u Mozzartbet

Nažalost, PSV je zaustavljen na poslednjoj prepreci ka Ligi šampiona, pošto je ova ekipa u plej-ofu eliminisana od Rendžersa, iako su izabranici legendarnog Van Nistelroja prikazali sjajnu partiju u oba susreta.
Ako je za utehu, Filipsovci su započeli sjajno holandski šampionat, međutim i tu je nekadašnji polufinalista Lige šampiona poklekao pošto je u prošlom kolu doživeo ruku na srce potpuno zaslužen poraz od Tventea, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Pre toga je aktuelni vicešampion Holandije demolirao Volendam na domaćem terenu u duelu na kom je domaća ekipa uspela da postigne čak sedam golova.
U goste im dolazi norveški Bode koji je prošle sezone igrao sjajno u Ligi konferencija, a ovog puta je šampionu Norveške izmakao plasman u Ligu šampiona, pošo je eliminisan od Dinama iz Zagreba koji je utorak napravio pravu senzaciju pobedivši Čelsi na svom terenu.
Što se tiče prvenstva, u ovom trenutku se Bode nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na Molde koji ih je između ostalog i demolirao u prošlom kolu i to rezultatom 1:4, čime se vrlo verovatno aktuelni šampion Norveške i oprostio od šampionskih ambicija.
Kada pogledamo nekoliko poslednjih mečeva obeju ekipa dolazimo do zaključka da PSV i Bode gotovo uvek igraju mečeve sa velikim brojem golova, a sva je prilika da će to biti slučaj i ovog puta zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ koju Mozzartbet plaća sa kvotom 2.15.

Nica – Keln – 3+ @ 1.75 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo u četvrtak analizirali za vas nam dolazi iz Liga konferencije, i utisak je da je ovo derbi prvog kola trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, s obzirom da će Nica ugostiti Keln.
Prošlu sezonu je ekipa Nice završila na odličnom petom mestu na tabeli što je ovom timu donelo plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Tim sa Azurne obale je u plej-ofu za protivnika imao izraelski Makabi Tel Aviv i nakon poraza u prvom meču od 1:0, Nica je u revanšu slavila sa 2:0 i došla do plasmana u treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
U prošlom kolu Lige 1 je ovaj tim nažalost doživeo poraz na domaćem terenu od Monaka, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Keln je igrao odličan fudbal prošle sezone, pa je tako ova ekipa mimo svih očekivanja došla do plasmana u Ligu konferencija. U plej-ofu su izabranici harizmatičnog Štefena Baumgarta bili bolji od mađarskog Fehervara, a zanimljivo je da su “jarčevi” poraženi u prvom susretu pred svojim navijačima kada je bilo 1:2, ali onda se Keln raspucao u revanšu i bez većih problema došao do trijumfa i plasmana u Ligu konferencija, pošto je taj duel završen rezultatom 0:3.
Trenutno se izabranici trenera Baumgarta nalaze na šestom mestu na tabeli Bundeslige, a u prošlom kolu je u gostima savladan Volfsburg rezultatom 2:4.
Oba tima imaju velike ambicije u ovom takmičenju, a utisak je da je ovde najrealnije da probate sa golovima kojih će po našem mišljenju na Azurnoj obali i te kako biti, pa vam savetujemo da odigrate igru 3+ za koju je Mozzartbet odredio koeficijent 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.