Tiket za veče (nedelja, 11.09.2022)

tiket dana

Nekad je bolje da je ponuda slabije, pošto se tada lakše odlučujemo za neke jače kvote, koje bismo u suprotnom izbegli. Takva je situacija ove nedelje uveče. Predložene kvote mogu biti minimalno izmenjene.

Juventus – Salernitana – 1/1,2+ @ 2.40 u Mozzartbet

Ne deluje ”Stara dama” ubedljivo na početku sezone, ako se izuzmu oni sjajni golovi Dušana Vlahovića iz slobodnih udaraca. Posle pet odigranih utakmica u Seriji A Juve nema poraz, ali je pobedio samo dva puta i pred okršaj sa Salernitanom ima pet bodova manje od Napolija. Trijumf nad ekipom iz Salerna spustio bi zaostatak na samo dva boda, i on ne bi smeo da dođe u pitanje, pogotovo jer su posle poraza u Parizu prinuđeni da već u sredu moraju da pobede i Benfiku na Alijanc stadionu. Salernitana je vezale četiri utakmice bez poraza, ali sa samo jednom pobedom. U prošli ponedeljak su ostali bez pobede u poslednjim minutima protiv Empolija na svom terenu. Oba puta prošle sezone Juve je pobedio Salernitanu sa 2:0, pa bi nepto slično moglo i sada da se dogodi. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar dva gola domaćina. Za 1/1,2+ kvota je 2.40 u kladionici Mozzartbet.

Rio Ave – Braga – GG3+ @ 2.10 u Mozzartbet

Braga je prvi pratilac vodeće Benfike i želi da tako ostane i posle ovog kola. Da bi se to dogodilo moraju da pobede na teškom gostovanju kod Rio Avea, ekipe koja je pre dva kola na svom terenu ubedljivo pobedila i šampiona Porto. Vezao je Rio Ave tri meča bez neuspeha, ali je zbog dva startna poraza i dalje nisko na tabeli, tek na 14. mestu. Braga je u četvrtak pobedila u Malmeu u prvom kolu Lige Evrope, pa im je to već peta uzastopna pobeda, posle četiri u Primeiri. Pre dve sezone, kada je Rio Ave takođe bio u eliti, na ovom stadionu bilo je 0:0, dok je U bragi bilo 3:0 za domaćina. Sada je Rio Ave mnogo ozbiljniji, pa vam predlažemo igru GG3+ za koju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.10.

Havesund – Rozenborg – GG4+ @ 2.75 u Mozzartbet

Poslednji meč 22. kola norveške elitne lige igra se u Havesundu. U goste istoimenom klubu dolazi Rozenborg, tim koji je na putu povratka na stare staze sleve. Ne ide to tako lako za ”Ruže” iz Trondhajma, pošto su presto preuzeli Molde i Bode/Glimt, i tako to traje već više od pola decenije. Rozenborg ove sezone ne može do titule, njoj je najbliži Molde, ali bi ”Ruže” lako mogle do drugog mesta. Sada su četvrti, drugoplasirani Lilesterm ima četiri boda više i meč više, pa bi trijumfom u Havesundu stigli ponovo na samo bod zaostatka. Tu je i, još uvek aktuelni, prvak Bode/Glimt, pa će se ove tri ekipe boriti za dva mesta u Evropi, pored jednog zagarantovanog za Molde. Havesund je na 10. mestu, još uvek nije obezbedio opstanak, pa su i njima bodovi jako važni. U maju je bilo 3:3 u Trondhajmu u okršaju ova dva rivala, ali je zato oba puta prošle sezone bilo 0:0. Mi ipak verujemo u golove i igru gol-gol, uz bar četiri pogotka ukupno. Kvota za GG4+ je 2.75 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 13.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.