NEVIĐENI BONUS NA SAMO PAR KLIKOVA OD TEBE: Registruj se, preuzmi 2.000 RSD i 200 spinova – samo u Meridianu!

Utorak kakav dugo nismo imali – začini ga uz sjajan bonus u Meridianu i najveće kvote koje ćeš naći!

Čak osam mečeva Lige šampiona i četvrtfinalni dueli Evrobasketa ovog utorka – jasan pokazatelj da nas čeka pravi sportski spektakl!

Ovo definitivno nije uobičajen utorak i početak radne nedelje je očigledno mnogo uzbudljiviji nego inače!

Kada se radi o fudbalu, večeras na terenu gledamo, u najavi sjajne, duele, a snage će odmeriti Sporting i Totenhem, Inter i Viktorija, Bajer i Atletiko, Liverpul i Ajaks, Marsej i Ajntraht, Porto i Klub Briž, Rendžers i Liverpul, a kao šlag na torti tu je duel Barselone i Bajerna.

Sudbina, ili kuglice na žrebu, nazovite to kako želite, se malo poigrala sa Robertom Levandovskim, koji je nedavno pojačao španski klub i vrlo brzo će se naći protiv Bajerna.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 2.000 RSD i 200 SPINOVA!

Vraća se Poljak u Minhen, ostaje da vidimo kako će ga navijači dočekati, a ono što je sigurno jeste da nas čeka prava goleada i sjajna fudbalska predstava!

Da veče bude zanimljivije – pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja donosi fantastičnu ponudu za online kladjenje, kao i spektakularan BONUS DOBRODOŠLICE!

Ukoliko planirate, a to vam i preporučujemo, da ovaj utorak dodatno “začinite” uz jedan fudbalski tiket, to možete uraditi u Meridianu, uz NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i automatski dobijate 2.000 RSD i 200 spinova!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 2.000 RSD i 200 SPINOVA!

Dakle, na dobitku ste i pre nego što odigrate tiket, jer kada Meridian časti – svi dobijaju!

Uz samo par klikova uverite se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa, a onda iskoristite sjajnu ponudu i sastavite dobitni tiket ili zavrtite spin i uživajte u novoj kazino avanturi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.