Tiket dana (utorak, 13.09.2022)

Tiket dana

U utorak nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva, a svakako oni najatraktivniji se igraju u Ligi šampiona, gde nas ovog puta očekuje sedam susreta, pošto je duel između Rendžersa i Napolija pomeren za sredu.
Pored toga, ima i nekoliko veoma interesantnih mečeva iz engleskog Čempionšipa, pa slobodno možemo konstatovati da je ponuda i više nego dobra.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Sporting – Totenhem – 1X&3+ @ 4.40 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas analizirali ovog puta nam dolazi iz Lisabona gde će fudbaleri Sportinga ugostiti Totenhem.
Tim iz prestonice Portugalije nije na najbolji način otvorio ovu sezonu, međutim, sva je prilika da kako vreme prolazi tako i popularni “Lavovi” pružaju sve bolje partije, a to smo možda i najbolje videli u prvom kolu Lige šampiona kada je portugalski predstavnik demolirao Ajntraht na gostovanju, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Na sve to, Sporting je bez većih problema slavio i u nacionalnom šampionatu na svom terenu protiv Portimonensea, pošto je na kraju bilo 4:0, pa je sigurno da tim iz Lisabona u veoma lepom raspoloženju dočekuju Totenhem.
Izabranici Antonija Kontea su u prvom kolu Lige šampiona ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Marseja, a taj susret u Londonu je završen rezultatom 2:0.
Što se tiče Premijer lige, u ovom trenutku se “Pevci” nalaze na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Arsenal, a u prošlom kolu su Hari Kejn i drugari slavili na svom terenu protiv Fulama, kada je bilo 2:1.
Treba istaći da Sporting igra fantastično na domaćem terenu, a uz to na tim susretima pada i baš dosta golova, pa smatramo da je idealno da ovde probate sa kombinacijom 1X&3+ za koju je Mozzartbet pripremio neverovatan koeficijent 4.40.

Marsej – Ajntraht Frankfurt – 1 @ 1.95 u Mozzartbet

Pred početak sezone, na klupu Marseja je seo Igor Tudor koji je prošle sezone sa dosta uspeha vodio ekipu Verone, i kako sada stvari stoje deluje da je ovo bio pravi potez.
Naime, tim sa “Velodroma” se nakon sedam odigranih mečeva nalazi na deobi prvog mesta na tabeli sa PSŽ-om, a oba tima su do sada sakupila devetnaest bodova, što znači da je Marsej na sedam odigranih susreta ostvario šest trijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu su Aleksis Sančez i drugari posle preokreta na svom terenu savladali Lil, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
U goste im dolazi Ajntraht iz Frankfurta, koji je igrao sjajno prošle sezone, a možda i najbolji pokazatelj za to je trofej u Ligi Evrope, koji je između ostalog nemačkom predstavniku i omogućio igranje u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.
Nažalost, u prvom kolu Lige šampiona, Ajntraht je pred svojim navijačima doživeo pravu katastrofu od Sportinga iz Lisabona, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
U Bundesligi za sada stvari koliko toliko izgledaju dobro pošto se tim iz Frankfurta trenutno nalazi na sredini tabele, uz samo dva boda manjka u odnosu na timove koji se trenutno nalaze na poziciji koja vodi u evropska takmičenja.
Na prvi pogled možemo zaključiti da je ovo jedan veoma težak meč za prognoziranje, ali trenutno su fudbaleri Marseja u daleko boljem raspoloženju, ali i formi, i utisak je da bi četa Igora Tudora mogla da upiše prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.95.

Hadersfild – Vigan – 3+ @ 2.15 u Mozzartbet

Poslednji meč na tiketu za utorak nam dolazi iz najjače druge lige na svetu – Čempionšipa, gde će snage odmeriti Hadersfild i Vigan.
Mora se priznati da smo od fudbalera Hadersfilda očekivali daleko više ove sezone, međutim, trenutno je situacija takva da se nekadašnji član društva najboljih trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, što je zaista premalo ako uzmemo u obzir da je do sada ovaj tim odigrao sedam mečeva.
U tom periodu je Hadersfild upisao samo jedan trijumf, jedan remi i čak pet poraza, a u prošlom kolu je tim koji trenutno zauzima 23. poziciju na tabeli poražen na svom terenu od Blekpula, kada je bilo 0:1.
U goste mu ovog puta dolazi Vigan koji i pored velikih ambicija trenutno zauzima petnaesto mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na šestoplasirani Votford, a upravo to šesto mesto i jeste primarni cilj ovog tima za ovaj šampionat, pošto je to poslednja pozicija koja na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Vigan odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Lutona i slavio rezultatom 1:2, a bila je to tek druga pobeda za ovaj tim, pošto je pre toga savladan i Birmingem, takođe na gostovanju, pa se stiče utisak da je ova ekipa blagi favorit na ovom meču protiv Hadersfilda kome ne cvetaju ruže u poslednje vreme.
Ipak, sigurno je da će i jedni i drugi pokušati da dođu do sva tri boda, pa su daleko sigurnija varijanta golovi zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 18.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.