BONUS ZA VEČITE: Kladi se u Meridianu, podrži Zvezdu i Partizan i sastavi idealan tiket!

Crvena zvezda i Partizan nalaze se na novom evropskom ispitu, a u to ime – Meridian donosi sjajnu ponudu!

Ovog četvrtka ponovo na delu gledamo fudbalere Partizana i Crvene zvezde i to ponovo u Evropi.

Crvena zvezda nastavlja svoje takmičenje u Ligi Evrope, a Partizan u Ligi konferencija i u drugom kolu imaju više nego zanimljive rivale.

Izabranici Miloša Milojevića putuju namegdan Trabzonsporu, dok će Partizan ugostiti Nicu na svom terenu. Nijedna ekipa se nije proslavila u prvom kolu, pa crveno-beli i crno-beli sada moraju da se iskupe.

Pa, krenimo redom. Kada se radi o Crvenoj zvezdi, mnogi su mislili da se može “okliznuti” na gostovanju Novom Pazaru, ali četa sa “Marakane” je uspešno prešla i ovu prepreku. Shodno tome, nalazi se u dobrom raspoloženju, pa nema sumnje da će dati sve od sebe da upiše i prvu pobedu u Ligi Evrope. Trabzonsport je u prvom kolu grupne faze takođe upisao poraz, ali sudeći prema  bukmejkerima – večeras važe za blagog favorita.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Bukmejkeri Meridiana donose kvotu 2.40 na pobedu domaćina, dok je kvota na pobedu Crvene zvezde 3.30. Ako pak verujete da će doći popularni iks – tu je kvota 3.20. Na vama je da izaberete.

Kada se radi o Partizanu, nakon remija sa Slovackim, na redu je domaći teren i francuska Nica – nimalo lak zalogaj. Ono što navijače Partizana može da raduje jeste forma Rikarda Gomeša, koji je “rešetao” na poslednja dva meča, a crno-beli se nadaju da će se i večeras upisati u strelce.

Ipak, jasno je da je Nica, iako igra na gostujućem terenu – favorit u ovom meču i bukmejkeri Meridiana donose kvotu 2.40 na njihov trijumf, dok je kvota na pobedu Partizana 3.20.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ali, to nije sve! Osim što donosi fantastičnu ponudu – sportska kladionica Meridian sve novoregistrovane korisnike časti FANTASTIČNIM BONUSOM DOBRODOŠLICE!

Naime, svako ko se registruje na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji dobija na poklon 2.000 RSD za sportsko kladjenje, kao i 200 spinova za kazino užitak!

Pokupite poklone, sastavite tiket i uživajte u vrhunskoj zabavi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.