Tiket dana (četvrtak, 15.09.2022)

Tiket dana

U četvrtak je fenomenalna ponuda za klađenje, pošto nas očekuju mečevi drugog kola Liga Evrope, ali i Lige konferencija.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Braga – Union Berlin – 1 @ 2.25 u Mozzartbet

Prvi susret koji smo za vas analizirali se igra na “Kamenolomu” gde će fudbaleri portugalske Brage ugostiti Union Berlin.
Godinama unazad je za Bragu rezervisano četvrto mesto u portugalskom šampionatu, što je bio slučaj i prošle sezone, međutim ako se po jutru dan poznaje ovog puta bi izabranici Artur Žorža mogli da naprave iskorak.
Naime, Braga igra briljantno na startu ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu Primeire Orta i drugari su slavili na veoma teškom gostovanju kod Rio Avea, a taj meč je završen rezultatom 2:3. Što se tiče prvog kola drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, ova ekipa je pobedila švedski Malme na strani, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
U goste im dolazi Union Berlin, koji se nakon šest odigranih kola nalazi na senzacionalnom prvom mestu na tabeli Bundeslige uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Frajburg.
U prošlom kolu je lider nemačkog prvenstva savladao Keln na gostovanju, ali je nažalost Union Berlin u prvom kolu Liga Evrope poražen na svom terenu od belgijskog Rojal Uniona, a taj duel u prestonici Nemačke je završen rezultatom 0:1.
Stiče se utisak da Braga ima dosta više iskustva kada su ovakvi mečevi u pitanju, zbog čega najviše portugalskom predstavniku i dajemo veću šansu za trijumf, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.25.

Olimpijakos – Frajburg – 1X&3+ @ 3.90 u Mozzartbet

Bez većih problema je Olimpijakos ponovo došao do titule šampiona Grčke, međutim tim iz Pireja nije uspeo da dođe do plasmana u Ligu šampiona, pa će svi navijači ovog kluba morati da se zadovolje sa drugim po kvalitetu evropskim klupskim takmičenjem.
U prvom kolu je šampion Grčke poražen na nimalo lakom gostovanju kod francuskog Nanta, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
U međuvremenu su redove Olimpijakosa pojačali bivši kapiten Reala Marselo, ali i Hames Rodrigez, pa sa ova dva fudbalera ovaj tim dobija potpuno drugačiju dimenziju.
U goste im dolazi Frajburg koji je igrao sjajno prošle sezone, a nagrada za to je plasman u Ligu Evrope, gde je nemački predstavnik u prvom kolu slavio protiv Karabaga rezultatom 2:1.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Bundeslige, Frajburg za sada ponavlja partije iz prošle sezone pošto se ovaj tim nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Union Berlin.
Nažalost, u prošlom kolu je ovaj tim propustio priliku da ostane na liderskoj poziciji na tabeli pošto je na svom terenu samo remizirao protiv Menhengladbaha, a taj meč je završen bez golova.
Neće ovde manjkati golova, a mišljenja smo i da domaćin neće doživeti poraz pošto je poznato da “Oli” retko gubi na svom terenu, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 1X&3+ koju Mozzartbet plaća sa sjajnom kvotom 3.90.

Šerif – Mančester Junajted – 2-2 @ 1.67 u Mozzartbet

Jako teško je bilo očekivati da Šerif ponovo dođe do plasmana u Ligu šampiona, nakon prošle sezone koja je bila zaista spektakularna, pošto je šampion Moldavije uspeo da sakupi šest bodova u ovom takmičenju, a sigurno je da se u Tiraspolju i dalje prepričava pobeda ovog kluba na sred “Santjago Bernabeua” kada je poražen Real rezultatom 1:2.
Primarni cilj prošle sezone je ipak bila titula šampiona Moldavije, do koje je ovaj klub stigao ponovo bez većih problema.
Što se tiče prvog meča u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope, Šerif je ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Omonije, a taj duel je završen rezultatom 0:3, zbog čega ova ekipa u sjajnom raspoloženju dočekuje slavni Mančester Junajted.
Izabranici Ten Haga su nakon početne agonije vezali nekoliko sjajnih mečeva, ali tu treba izuzeti meč prvog kola Liga Evrope, u kom je Junajted poražen na svom “Old Trafordu” od Real Sosijedada, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Poznato je da mečevi Premijer lige nisu igrani prošlog vikenda, a u poslednjem odigranom susretu Kristijano Ronaldo i drugari su u derbiju kola savladali prvopasirani Arsenal rezultatom 3:1, što je bio prvi poraz za “tobdžije” ove sezone.
Mišljenja smo da je Junajted veliki favorit na ovom susretu, i da će ekipa koju sa klupe predvodi Ten Hag od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu domaćina iz Tiraspolja, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.67.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 14.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.