U MERIDIANU JE SVE ZA ČISTU PETICU: Pet utakmica, pet najvećih kvota i još više sjajnih bonusa!

Lige petice su ovog vikenda ponovo tu, registruj se u Meridianu i iskoristi najveće kvote na planeti!

U Premijer ligi proteklog vikenda imali smo kratku pauzu, ali voljeni Englezi se sada vraćaju i uz preostale četiri TOP LIGE donose pravi fudbalski spektakl!

Petak, subota i nedelja rezervisani su za fantastične fudbalske mečeve, goleade i majstorije nekih od najboljih svetskih fudbalera. Međutim, pravi fudbalski fanatici znaju da se vikend, za potpuni užitak, mora nadograditi tiketom, a oni iskusni kladioničari znaju da je dobitni tiket najbolje sastaviti u Meridianu!

Zašto baš tamo? Zato što vas čeka dobitak i pre nego što odigrate tiket!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

Kako? Uz samo jedan klik!

Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i autoamtski dobijate fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD i 200 SPINOVA!

Da, dobro ste pročitali – samo uz registraciju automatski dobijate fantastičan bonus za dupli užitak!

A, onda… Hajde da se vratimo fudbalu i proverimo šta nas to očekuje ovog vikenda!

NOTINGEM FOREST – FULAM, dvojka 2.60

Petak, 21:00

Premijer liga nam se vraća ovog vikenda i to na velika vrata! Prvi meč koji ćemo gledati je duel Notingema i Fulama, a to znači da ćemo na delu gledati i Aleksandra Mitrovića, za kojeg se nadamo da će nastaviti da “rešeta” i ovog vikenda. Obe ekipe su u seriji loših rezultata, Notingem ima tri vezana poraza, dok je Fulam niz poraza prekinuo pobedom nad Brajtonom, ali to je bilo kratkog daha.

Fulam je blagi favorit u ovom meču, a bukmejkeri Meridiana donose kvotu 2.60 na trijumf Mitra i njegovih saigrača.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

BARSELONA – ELČE, kec 1.10

Subota, 16:15

Nije Barselona u dobrom raspoloženju nakon poraza od Bajerna u Ligi šampiona, ali niz od četiri pobede u LaLigi jeste pokazatelj da se španski gigant vraća na pravi put. Taj put je dug i pun prepreka, a jedna od njih jeste Elče, koji stiže na Kamp Nou ove subote. Elče ne zna za pobedu na pet mečeva u LaLigi i favorit u ovom meču je vrlo jasan.

Ako verujete da će Barselona opravdati ulogu favorita, iskoristite kvotu 1.10 na pobedu Katalonaca, koju možete naći na meridianbet.rs.

TOTENHEM – LESTER,  kec 1.55

Subota, 18:30

U vrhu Premijer lige trenutno je jako zanimljivo, na prvom mestu nalazi se Arsenal, a slede ga Mančester siti i Totenhem, koji imaju isti broj bodova. Totenhem sada na svom terenu dočekuje Lester, koji se nalazi na poslednjem mestu i ima veliku priliku da dođe do nova tri boda.

Pitanje favorita je ovde vrlo jasno, a kvota na pobedu domaćina je 1.55.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

BORUSIJA DORTMUND – ŠALKE, kec 1.40

Subota, 15:30

Borusija Dortmund u poslednje vreme ima dosta problema sa povredama i to im definitivno predstavlja problem, a trenutno se nalaze na tek petom mestu. Ipak, razlika u bodovima nije velika i ako odbrane domaći teren protiv Šalkea – imaju veliku šansu da izbiju u sam vrh. Nije lak zadatak, ali Šalke se nalazi tek na 12. mestu.

Bukmejkeri Meridiana procenjuju da je Borusija favorit u ovom meču i zato stiže kvota 1.40!

TORINO – SASUOLO, 1.85

Subota, 20:45

Serija A je ove sezone jako zanimljiva, a sada nas očekuje duel ekipa iz sredine tabele – Torina i Sasuola. Nedavno je Torino izgubio od Intera, što je i bilo očekivano, ali pobede protiv Lećea i remi sa Lacijom daju nadu da mogu doći do bodova i u ovom meču. Sa druge strane, Sasuolo već u četiri utakmice ostao bez pobede, a tu su i dva remija bez golova.

Bilo kako bilo, Torino je favorit u ovom meču i bukmejkeri Meridiana donose kvotu 1.85 na pobedu domaćina.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.