Tiket dana (petak, 16.09.2022)

Tiket dana

U petak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj juče, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan meč iz nemačkog, francuskog i beloruskog šampionata.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Majnc – Herta – 3+ @ 1.70 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo u tiketu za petak za vas analizirali nam dolazi iz nemačkog prvenstva, gde će Majnc na svom terenu ugostiti Hertu.
Utisak je da domaća ekipa igra iznad svih očekivanja u dosadašnjem toku sezone, a najbolji pokazatelj za to je i sjajno šesto mesto na tabeli, koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu konferencija.
U prošlom kolu je Majnc ruku na srce doživeo jedan težak poraz i to na gostovanju kod Hofenhajma, a taj duel je završen rezultatom 4:1.
U goste im dolazi Herta koja će imati dosta problema i ove sezone da sačuva prvoligaški status, a sećamo se da je prošle tim iz Berlina tek nakon baraž meča uspeo da opstane u Bundesligi.
Trenutno se “stara dama” nalazi na petnaestom mestu na tabeli, a ruku na srce u poslednje vreme tim iz Berlina igra nešto bolje nego na startu šampionata, pa je tako ova ekipa u poslednja dva kola ostvarila jedan trijumf i remi u prošlom kolu na svom terenu protiv Leverkuzena, kada je bilo 2:2.
Sve ukazuje da nas očekuje jedan meč sa dosta golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.70.

Okser – Lorijen – 2 @ 2.70 u Mozzartbet

Okser se prošle sezone konačno vratio u društvo najboljih, a oni malo bolji poznavaoci istorije francuske lige znaju da je ova ekipa u jednom trenutku čak igrala i Ligu šampiona.
U povratničkoj sezoni svakako da će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku, nakon sedam odigranih mečeva, Okser se nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova.
Ono što svakako nije dobro je podatak da je ova ekipa na tri poslednja susreta doživela isto toliko poraza, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je ovaj tim izgubio u gostima kod Rena, i to sa više nego ubedljivih 5:0.
Sa druge strane Lorijen je sasvim sigurno najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja francuske Lige 1, što nam potvrđuje i odlično četvrto mesto na tabeli, koje na kraju prvenstva donosi direktan plasman u Ligu Evrope.
U sjajnoj formi su gosti pošto su vezali tri trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je četvrtoplasirani tim na tabeli savladao Nant na svom stadionu, u jednom sjajnom duelu koji je završen rezultatom 3:2.
Mišljenja smo da će Lorijen nastaviti sa fenomenalnim partijama i na gostovanju kod Oksera, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.70.

Vitebsk – BATE Borisov – 2 @ 1.58 u Mozzartbet

Poslednji meč na tiketu za petak nam posle duže vremena dolazi iz beloruske “Višaje”, a u pitanju je meč između Vitebska i BATE Borisova.
U ovom trenutku se Vitebsk nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, a za one koji ne znaju, ta pozicija na kraju šampionata znači i baraž duel za opstanak sa trećeplasiranim timom iz beloruske druge lige.
U prošlom kolu je četrnaestoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Dnjepra, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
U goste Vitebsku dolazi najtrofejniji beloruski klub koji će ove sezone učiniti sve da prekine četvorogodišnji post, pošto je tim iz Borisova poslednju titulu šampiona Belorusije osvojio još 2018. godine.
U ovom trenutku se BATE nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Soligorsk koji je nakon katastrofalnog starta vezao nekoliko fenomenalnih mečeva i došao do prvog mesta na tabeli.
U prošlom kolu je BATE Borisov samo remizirao na svom terenu protiv Dinamo Minska kada nije bilo golova, pa je sigurno da je pobeda imperativ na ovom gostovanju kod Vitebska, a mišljenja smo da će najtrofejniji beloruski tim do nje i doći, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.58.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.