Tiket dana (subota, 17.09.2022)

Tiket dana

U subotu nas očekuje pregršt veoma interesantnih duela, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan meč iz nemačke Bundeslige, francuske Lige 2 i ruske Premijer lige.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Menhengladbah – Lajpcig – 2&2+ @ 2.70 u Mozzartbet

Prvi duel koji smo za vas analizirali na tiketu za subotu nam donosi iz nemačke Bundeslige gde će fudbaleri Menhengladbaha ugostiti Lajpcig.
Utisak je da smo dosta više očekivali do sada od obeju ekipa, a trenutno je situacija takva da se domaćin nalazi na osmom mestu na tabeli, dok je Red Bul, koji je pre početka šampionata slovio za jednog od najozbiljnijih kandidata za prekid dominacije Bajerna, trenutno na desetoj poziciji.
Borusija je u prošlom kolu remizirala na gostovanju kod Frajburga što je svakako dobar rezultat, pošto je Frajburg pre tog duela bio prvi na tabeli.
Što se tiče Lajpciga, nakon serije loših rezultata novi trener ovog kluba je postao Marko Roze, koji je odmah na debiju demolirao Borusiju iz Dortmunda i to sa veoma ubedljivih 3:0.
Ipak, utisak je da je duel sa Realom u okviru drugog kola Lige šampiona bio preveliki zalogaj za popularne “bikove” a taj duel na “Santjago Bernabeu” je završen rezultatom 2:0.
Menhengladbah važi za jednog od najboljih domaćina u ligi, ali i pored toga veću prednost na ovom duelu dajemo gostujućoj ekipi koja bi morala da uđe u jednu pozitivnu seriju rezultata ukoliko želi da se uključi u borbu za plasman u Ligu šampiona.
Zbog svega toga vam savetujemo probate sa kombinacijom igara 2&2+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.70.

Dinamo Moskva – Zenit – 2-2 @ 2.35 u Mozzartbet

Drugi duel u tiketu za subotu nam možda pomalo i neočekivano dolazi iz ruske Premijer lige, koja odavno nije bila zanimljivija, a ovog puta smo se opredelili za meč između Dinama iz Moskve i Zenita.
Prošla sezona za Moskovljane je bila fantastična pošto je ova ekipa koja je ne tako davno igrala u drugom po kvalitetu rangu ruskog fudbala zauzela treće mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na protivnika večerašnjeg susreta.
Nažalost, i ovaj tim bi obezbedio plasman u Ligu Evropu, ali je zbog poznate situacije ruskim klubovima zabranjeno da igraju u evropskim takmičenjima.
Kada je ova sezona u pitanju, u ovom trenutku se Dinamo nalazi na šestom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Zenit, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu su izabranici Slaviše Jokanovića doživeli svoj prvi poraz u ovogodišnjem izdanju ruske Premijer lige i to na gostovanju kod Sočija, kada je bilo 2:1.
U goste im dolazi Zenit koji je na pravom putu da ponovo dođe do titule šampiona Rusije. Naime, tim iz Sankt Peterburga se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani CSKA iz Moskve.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Rusije odigrao jedan fenomenalan meč na svom terenu protiv Orenburga i slavio sa 8:0.
Iako Dinamo poslednjih sezona igra dosta dobar fudbal, mišljenja smo da je Zenit apsolutni favorit na ovom susretu, zbog čega vam hrabro predlažemo da probate sa prelazom 2-2 za koji je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 2.35.

Sošo – Nim – 1 @ 1.63 u Mozzartbet

Poslednji meč u tiketu za subotu nam dolazi iz francuske Lige 2, a ovog puta je reč o duelu između Sošoa i Nima.
Fudbaleri Sošoa žarko žele da konačno dođu do povratka u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, a kako sada stvari stoje deluje da svi navijači ove ekipe imaju dosta razloga za optimizam, pošto se njihova omiljena ekipa nakon osam odigranih kola nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Avr.
U prva tri kola lider na tabeli je doživeo dva poraza i jedan, međutim od tada kreće serija pobeda Sošoa, koji je vezao pet trijumfa u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala, a poslednji u nizu desio se u prošlom kolu na nimalo prijatnom gostovaju kod Dižona kada je bilo 0:2.
Sve ambicije Nima su blisko povezane sa opstankom u društvu najboljih, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na najugroženije ekipe.
U prošlom kolu je Nim remizrao na svom terenu protiv Bastije a taj duel je završen najnepopularnijim rezultatom (0:0).
Inače, do sada je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, dva remija i čak četiri poraza, a kada su u pitanju partije na strani Nim je na četiri odigrana susreta doživeo čak tri poraza uz jedan remi, što nam samo pomaže u odabiru igre za ovaj duel.
Mišljenja smo da će Sošo bez većih problema slaviti na ovom duelu i nastaviti seriju dobrih rezultata pa vam predlažemo da odigrate jedinicu koju Mozzartbet plaća sa kvotom 1.63.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 10.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.