Tiket dana (nedelja, 18.09.2022)

Tiket dana

Odavno nije bila toliko dobra ponuda za klađenje kao što je to slučaj u nedelju, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan meč iz italijanske, španske i francuske lige.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Roma – Atalanta – GG3+ @ 2.00 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas analizirali u tiketu za nedelju nam dolazi iz italijanske Serije A, gde će Roma ugostiti Atalantu.
Da nije bilo onog katastrofalnog poraza od Udinezea u pretprošlom kolu, sada bi se popularna “Vučica” nalazila na prvom mestu na tabeli ali je i ovako situacija zadovoljavajuća pošto izabranici Žozea Murinja trenutno zauzimaju peto mesto, uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Milan.
Što se tiče Atalante, tim iz Bergama je u prošlom kolu samo remizirao protiv Kremonezea kada je bilo 1:1. i tako propustio priliku da se osami na prvom mestu na tabeli.
Naravno, treba podsetiti da popularna “Boginja” posle dosta vremena prošle sezone nije izborila plasman u neko od evropskih takmičenja, a sigurno je da će to sve biti primarni cilj i ove sezone.
I jedna i druga ekipa igraju napadački fudbal, iako je utisak da se Žoze Murinjo dosta često u italijanskom prvenstvu opredeli na nešto zatvoreniju varijantu.
To ovog puta ipak neće biti slučaj pošto je imperativ Rome trijumf na ovom susretu, i sigurno je da im ni tim iz Bergama neće ostati dužan pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da probate sa igrom GG3+ za koju je kladionica Mozartbet pripremila sjajnu kvotu 2.00.

Viljareal – Sevilja – 1 @ 1.80 u Mozzartbet

Španska La Liga se polako ali sigurno zahuktava, a u nedelju nas pored velikog derbija Madrida, očekuje i još jedan u najavi veoma zanimljiv duel, pošto će Viljareal na “El Madrigalu” dočekati Sevilju.
“Žuta podmornica” je prošle sezone ostala bez plasmana u Ligu Evrope, pa je tim koji sa klupe predvodi Unai Emeri morao da se zadovolji sa igranjem u trećem po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju, Ligi konferencije.
Nakon prva dva kola Viljareal se nalazi na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih šest osvojenih bodova, i sigurno je da je ovaj tim jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje ovog takmičenja.
Što se La Lige tiče, “žuta podmornica” trentuno drži šestu poziciju, a primarni cilj je mesto broj četiri koje donosi igranje u Ligi šampiona.
U goste im dolazi Sevilja od koje smo dosta više očekivali na startu ovogodišnjeg izdanja španske La Lige, pošto su Andalužani tek u prošlom kolu ostvarili svoj prvi trijumf u šampionatu i to na gostovanju kod Espanjola, kada je bilo 2:3.
U Ligi šampiona četa trenera Lopategija još uvek nema trijumf, a nakon teškog poraza od Mančester Sitija u prvom kolu, u prošlom je Sevilja remizirala na gostovanju kod Kopenhagena, kada nije bilo golova.
Mišljenja smo da će Viljareal koji po tradiciji igra sjajno na domaćem terenu znati da iskoristi loše partije Sevilje, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.80.

Lion – PSŽ – 2&GG @ 2.60 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas analizirali na tiketu za nedelju nam dolazi iz francuske Lige 1, pošto će na Žerlanu snage odmeriti Lion i PSŽ.
Iza Liona je još jedna poprilično loša sezona, s obzirom da je ovaj tim ponovo ostao bez plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Naime, jedan od najtrofejnijih francuskih klubova je na kraju zauzeo tek osmo mesto na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na timove koji su uspeli da dođu do plasmana u Ligu konferencija.
Kada je ovogodišnje izdanje Lige 1 u pitanju, u ovom trenutku se Lakazet i drugari nalaze na petom mestu na tabeli a nakon sjajnog otvaranja prventva, Lion je vezao dva poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu na gostovanju kod Monaka kada je bilo 2:1.
Što se tiče Parižana, sigurno je da tim sa “Parka Prinčeva” glavni favorit za odbranu naslova prvaka, iako trenutno Nejmar i drugari dele prvo mesto sa Marsejom, pošto su obe ekipe do sada osvojile devetnaest bodova.
Do sada je PSŽ ostvario sve trijumfe, uz remi na svom terenu protiv Monaka kada je bilo 1:1. U Ligi šampiona, čije osvajanje će biti primarni cilj za izabranike trenera Galtjea stvari teku po planu pošto se Parižani nalaze na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim brojem bodova, u jednom nimalo naivnoj grupi.
Mišljenja smo da se pobeda gostiju ne sme dovesti u pitanje, ali i da će domaćin postići makar jedan gol na svom terenu, pa je idealno da probate sa igrom 2&GG za koju je Mozzartbet pripremio sjajnu kvotu 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 9.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.