Tip dana: Milan – Napoli: Duel dva tima koja su do sada najviše pokazala u ovogodišnjem izdanju Serije A!

U nedelju je spektakularna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na “San Siru” gde će fudbaleri Milana ugostiti Napoli.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Milan: Mogu li “Rosoneri” ponovo do Skudeta?

Prošlosezonski Skudeto Milana je za mnoge ljubitelje italijanske Serije A bio veliko iznenađenje, ali kada se sve sabere i oduzme mora se priznati da su “Rosoneri” na kraju potpuno zasluženo došli do naslova prvaka, ostavivši iza sebe gradskog rivala, ekipu Intera, koja je pre početka prvenstva bila glavni favorit za odbranu šampionske titule.
Skudeto je Milanu doneo i plasman u Ligu šampiona, gde će izabranici Stefana Piolija sasvim sigurno želeti da poprave utisak iz prošle sezone, kada nisu uspeli da prođu u nokaut fazu u jednoj izuzetno teškoj grupi u kojoj su pored Milana tu bili još i Liverpul, Atletiko Madrid i Porto.
U ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja “Rosoneri” još uvek ne znaju za poraz, i to pošto je tim sa “San Sira” u prvom kolu remizirao na gostovanju kod Salcburga, kada je bilo 1:1, dok je u drugom kolu četa Stefana Piolija na svom terenu bez većih problema savladala Dinamo iz Zagreba, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Što se tiče Serije A, u ovom trenutku se aktuelni šampion nalazi na deobi prvog mesta na tabeli sa četrnaest osvojenih bodova, koliko još imaju i ekipe Atalante i Napolija koji između ostalog i gostuje Milanu u derbiju ovog kola.
U prošlom kolu su “Rosoneri” uz dosta muke slavili na gostovanju kod Sampdorije, a taj duel je završen rezultatom 1:2, uz podatak da su crveno-crni celo drugo poluvreme igrali sa igračem manje, nakon što je Leao isključen nakon jednog izuzetno opasnog starta.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je Milan odigrao tri meča na svom terenu i ostvario isto toliko trijumfa, a tu treba uračunati i pobedu u gradskom derbiju protiv Intera, u jednom zaista fenomenalnom susretu koji je završen rezultatom 3:2.
Stefano Pioli za ovaj duel sa Napolijem neće moći da računa na Ibrahimovića, Leaa, Florencija i Origija, dok su pod velikim znakom pitanja Rebić i Krunić.

Napoli: Koji su krajnji dometi Napolitanaca?

Sećamo se svi prošle sezone u kojoj je Napoli dosta dugo bio na prvom mestu na tabeli, međutim, kako je prvenstvo odmicalo tako je i tim sa stadiona “Diego Armando Maradona” pružao sve slabije partije, a na kraju je ipak ispunjen primarni cilj, a to je naravno igranje u Ligi šampiona.
Možemo slobodno konstatovati da Lučano Spaleti radi sjajan posao na klupi ovog tima, pošto ni zvučnija imena pre njega nisu uspevala da donese Napolitancima igranje u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.
Sastav Napolija je pretrpeo neverovatne promene u letnjem prelaznom roku, pošto su klub napustili Kulibali, Insinje, Mertens i Fabian Ruiz što će sasvim sigurno biti veoma teško nadomestiti.
Na stadion “Diego Armando Maradona” je stiglo nekoliko izuzetno zanimljivih fudbalera, a tu pre svih mislimo na Hviča Kvaracheliju koji je za veoma kratko vreme zaludeo Apenine. Naravno, ne treba zaboraviti ni Raspadorija, Ndombelea i Simeonea, ali je ipak za sada najjači utisak ostavio gruzijski fudbaler koji je u transferu vrednom deset miliona evra stigao u Napulj iz Dinamo Batumija.
Izabranici Lučana Spaletija igraju fenomenalno u Ligi šampiona, pošto je ovaj tim nakon dva odigrana kola na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim brojem bodova.
U prvom kolu su fudbaleri ove ekipe slavili na domaćem terenu protiv Liverpula, dok je u prošlom kolu na veoma teškom gostovanju savladan Rendžers, rezultatom 0:3.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje italijanske Serije A, Napoli se trenutno nalazi na deobi prvog mesta na tabeli, a ova ekipa je na šest odigranih susreta ostvarila četiri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu su Napolitanci slavili na svom terenu protiv Specije, a taj duel je završen minimalnim rezultatom (1:0).
Za kraj, Lučano Spaleti za ovaj duel na “San Siru” neće moći da računa na Demea i Osimena, što će svakako biti veliki hendikep.

Naš predlog

Sva je prilika da nas večeras očekuje pravi spektakl na “San Siru” pošto će snage odmeriti dva tima koja su po svemu sudeći do sada najviše pokazala. Prednost ovog puta ipak dajemo Milanu koji ima nešto širu rotaciju, i mišljenja smo da će to biti od ključnog značaja kada je ovaj duel u pitanju, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.25.

Ako se osvrnemo na međusobne mečeve između ova dva tima, na poslednja tri duela nije bilo previše golova, pošto je sva tri puta postignut samo jedan pogodak, a mišljenja smo da ni ove večeri neće biti toliko otvorena utakmica, pa vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.