Tiket dana (ponedeljak, 19.09.2022)

Tiket dana

U ponedeljak je daleko slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj za vikend, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč iz rumunskog i srpskog šampionata, ali i posle duže vremena, jedan susret nemačke treće lige.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Arđeš – Kluž – 2 @ 1.90 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas danas analizirali nam dolazi iz rumunske Lige 1 gde će fudbaleri Arđeša ugostiti Kluž.
Nakon deset odigranih kola ekipa Arđeša se nalazi na desetom mestu na tabeli i trenutno je što je najbitnije ovaj tim daleko od bilo kakve borbe za opstanak, iako će primarni cilj na kraju šampionata svakako biti plasman među prvih šest ekipa na tabeli, što samo po sebi donosi doigravanja i borbu za mesta koja vode u neko od evropskih takmičenja.
U prošlom kolu je Arđeš doživeo težak poraz na gostovanju kod Farul Konstante, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
U goste im stiže aktuelni šampion Rumunije Kluž koji ove sezone ima dosta problema, što će nam najbolje potvrditi i trenutno šesto mesto na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Farul, mada treba napomenuti podatak da Kluž ima čak tri meča manje, pa prostom računicom dolazimo do toga da će ova ekipa ukoliko pobedi na svim zaostalim mečevima doći makar do deobe prvog mesta na tabeli.
U prošlom kolu je Kluž slavio na svom terenu protiv Krajove, a taj duel je završen rezultatom 2:0 i pravo je čudo kako još neka lopta nije završila u mreži Krajove.
Mišljenja smo da će aktuelni šampion Rumunije slaviti na ovom gostovanju, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1,90.

Radnički Niš – Spartak Subotica – 1 @ 1.90 u Mozzartbet

Radnički Niš je prošle sezone izborio plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, gde je ova ekipa nažalost doživela debakl, a cenu loših rezultata platio je Tomislav Sivić koji je smenjen.
Njega je nasledio Saša Mrkić koji se tu nije dugo zadržao, pa je na njegovo mesto došao Nenad Lalatović nakon neuspele epizode u Borcu iz Banjaluke.
Nakon jedanaest odigranih kola Radnički se nalazi tek na četrnaestom mestu na tabeli sa samo pet osvojenih bodova, što je zaista premalo za tim sa “Čaira” koji je prošle sezone igrao sjajan fudbal.
U prošlom kolu su izabranici Nenada Lalatovića poraženi na gostovanju kod Voždovca, a taj duel na “Krovu” je završen rezultatom 1:0, što je bio već šesti poraz za Nišlije.
U goste im ovog puta dolazi Spartak iz Subotice koji takođe ima ogromnih problema. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na četrnaestoplasirani Radnički kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu, gde ovu ekipu bez ikakve sumnje očekuje izuzetno težak zadatak.
Na pet poslednijih susreta Spartak ne zna za trijumf, a da stvari budu još gore, na tri poslednja meča ekipa iz Subotice je doživela isto toliko poraza od kojih se poslednji desio u prošlom kolu na gostovanju kod Mladosti, kada je bilo 1:0.
Mišljenja smo da je vreme za prvu pobedu Lalatovića na klupi Radničkom, što verovatno i neće biti previše težak zadatak s obzirom da Spartak igra katastrofalno u poslednje vreme pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.90.

Esen – Sarbriken – 4+ @ 2.75 u Mozzartbet

Posle duže vremena za vas smo u dnevnom tiketu za ponedeljak analizirali i jedan meč nemačke treće lige, a ovog puta je izbor pao na susret između Esena i Sarbrikena.
Fudbaleri Esena igraju jako loše ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je nažalost i trenutna tabela koja nam pokazuje da se ova ekipa nalazi na osamnaestoj poziciji koja na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Do sada je Esen osvojio samo četiri boda, i to pošto je ova ekipa na osam odigranih mečeva ostvarila jedan trijumf, tri remija i čak četiri poraza.
U prošlom kolu je osamnaestoplasirana ekipa na tabeli poražena na gostovanju kod Osnabrika, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče Sarbrikena, svi navijači ovog tima imaju sasvim sigurno baš dosta razloga za zadovoljstvo pošto se njihova omiljena ekipa u ovom trenutku nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Elversberger, ali i meč manje u odnosu na lidera na tabeli.
Na poslednjih pet susreta četvrtoplasirani tim na tabeli je ostvario samo jedan trijumf, uz čak četiri remija, a u prošlom kolu je Sarbriken demolirao Bajrut na gostovanju pošto je taj duel završen sa više nego ubedljivih 0:6, što je bila četvrta pobeda u sezoni za četvrtoplasiranu ekipu na tabeli, koja pored toga ima i četiri remjia, čime dolazimo do zaključka da je Sarbriken jedini neporaženi tim u trećem po kvalitetu rangu nemačkog fudbala.
Utisak je da je Sarbriken veliki favorit na ovom susretu ali vam ipak pre toga toplo preporučujemo da probate sa igrom na veliki broj golova, i da odigrate igru 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.75.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.