Tiket dana (utorak, 20.09.2022)

Tiket dana

Pred nama su sušni dani što se ponude u kladionicama tiče, ali se uskoro nastavlja Liga nacija, pa ćemo se posvetiti reprezentacijama. Danas su aktivni uglavnom Englezi, a na programu je EFL trofej. Predložene kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Ročdejl – Liverpul U21 – GG4+ @ 2.39 u Meridianbet

Ovo je drugo kolo takmičenja na Ostrvu koje se zove EFL trofej. Radi se o takmičenju koje ima najmanji značaj, ali može dobro da posluži trenerima da isprobaju fudbalere koji imaju nešto manju minutažu u prvenstvu, ili uopšte ne igraju. Što se premijerligaša tiče, za njih nastupaju fudbaleri do 21 godine, za koje je ovo odlično iskustvo. U prvom kolu Ročdejl je igrao 3:3 protiv Akringtona, ali je poražen nakon izvođenja penala, pa mu je pripao jedan bod, dok je Akrington osvojio dva. Na čelu tabele ove grupe je Salford koji je mlade fudbalere Liverpula pobedio sa 2:1. Ročdejl igra u Ligi 2, dakle u četvrtom rangu takmičenja, ali to ne znači da su autsajderi u duelu sa mladim timom engleskog vicešampiona. Međutim, problem je u nečem drugom, Rčdejl je u katastrofalnoj formi, nalazi se na poslednjem mestu Lige 2, a iz devet utakmica uspeli su da osvoje samo dva boda. Sigurno da im je EFL trofej ”zadnja rupa na svirali”, pa treba očekivati rezerviste i kod njih. Najbolje je gađati golove, a biće ih dosta, barem tako mislimo. Naš predlog je GG4+ sa koeficijentom 2.39 u kladionici Meridianbet.

Ipsvič – Arsenal U21 – 1,4+ @ 3.30 u Meridianbet

Ipsvič Taun je u odličnoj formi, iraju stvarno dobro u Ligi 1 i neće biti iznenađenje ako ih naredne sezone budemo gledali u Čempionšipu. Posle devet odigranih utakmica nalaze se na deobi prvog mesta sa Portsmutom, a obe ekipe imaju po 21 bod. Do sada su bez poraza, uz šest trijumfa imaju i tri remija. Odlično su započeli i takmičenje u EFL trofeju, u prvom kolu su deklasirali Nortempton kome su ubacili pola tuceta lopti u mrežu, na kraju je bilo 6:0. Dolazak mladih ”Tobdžija” u Ipsvič biće prilika za novi trijumf, iako je i mladi tim Arsenala počeo pobedom ovo takmičenje. ”Tobžije” su slavile sa 2:0 na gostovanju kod Kembridž junajteda. U ovom duelu Ipsvić je favorit na svom Portman Roudu i predviđamo njegovu pobedu, a što se golova tiče, njih uvek ima dosta. Za kombinaciju 1,4+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent koji iznosi 3.30.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 7.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.