Tiket dana (četvrtak, 22.09.2022)

Tiket dana

Najzad je ponuda nešto bolja, a to možemo zahvaliti nastavku Lige nacija. Ovo takmičenje će biti u fokusu i narednih dana, sve do povratka ligaškog fudbala tek sledećeg vikenda. Predložene kvote mogu biti izmenjene.

Poljska – Holandija – GG3+ @ 2.20 u MaxBet

”Lale” su na vrhu tabele ove grupe u diviziji A i nalaze se na dobrom putu da budu učesnici završnog turnira koji će iznedriti novog pobednika Lige nacija. Oni su već jednom igrali u finalu ovog takmičenja, u njegovom prvom izdanju, ali su poraženi od Portugalije. Nije ovo laka grupa, tu je, pored ove dve selekcije, prvoplasirana ekipa na FIFA listi, reprezentacija Belgije, kao i Vels. U prva četiri kola Holandija je upisala tri pobede i jedan remi, upravo sa Poljacima na svom terenu. Kako god se završio ovaj duel u Poljskoj, o prvom mestu će, najverovatnije, odlučiti utakmica poslednjeg kola u kome Holandija dočekuje Belgiju. Poljake je boljeg plasmana koštalo to što su dva puta izgubili od Belgije, čime je u drugi plan pala pobeda nad Velsom i remi u Holandiji. Oni ne mogu do prvog mesta, a remi u poslednjem kolu sa Velsom osigurao bi im igranje u A diviziji i u narednoj sezoni. Kada igra Holandija golova je kao pleve, u prvom meču sa Poljskom bilo je 2:2, pa i sada očekujemo bar tri gola uz obavezni GG. Za GG3+ kvota je 2.20 u kladionici MaxBet.

Francuska – Austrija – 1,2+ @ 1.68 u MaxBet

Ako ne pobedi Austriju Francuska će, sva je prilika, ispasti iz A divizije Lige nacija, i to u godini kada treba da brani titulu prvaka sveta osvojenu pr četiri godine u Rusiji. Ma šta mislili o ovom takmičenju ono je donelo osveženje u evropki fudbal, jer je mogo interesantnije ovako nego igrati prijateljske utakmice tokom reprezentativnih pauza. Za ”Trikolore” bi bila sramota da završe u rangu niže, pa ne sumnjamo da će selektor Didije Dešan izvesti najjači sastav protiv Austrijanaca. Posle četiri odigrana kola aktuelni svetski prvak ima samo dva boda. Zanimljvo je da su oba osvojili na gostovanjima i to u Hrvatskoj i Austriji. Na svom Parku Prinčeva izgubili su prvo od Danske, a onda i ofd Hrvatske u reprizi finala prethodnog Mundijala. Do prvog mesta u grupi ne može ni Austrija, oni će se boriti da ostanu na trećem mestu i tako i u narednom izdanju Lige nacija budu u najjačoj diviziji. Za sada imaju četiri boda, a tri su osvojili u prvom kolu na gostovanju u Hrvatskoj, kada su odigrali jedan od najboljih mečeva u istoriji ove reprezentacije. Ralf Rangnik će se uzdati u odličnu formu Marka Arnautovića, dok Dešan ne može da računa na nekoliko važnih igrača, pre svih benzemu, Pogbu, Kantea i Ernandeza, ali je tu Kilijan Mbape. Uz jedinicu verujemo da će se mreža gostiju zatresti barem dva puta, pa je naš predlog 1,2+ sa kvotom 1.68 u kladionici MaxBet.

Šelburn – Šamrok – 2 @ 1.78 u MaxBet

Roversi su u looj formi i doveli su u pitanje odbranu titule šampiona, koja je već tri godine u njihovom vlasništvu. Šamrok odavno nije imao ovako loš niz rezultata iza sebe, ali treba reći da su oni dve utakmice već igrali u grupnoj fazi Lige Evrope, u njima su remizirali sa Đurgardenom i izgubili u Gentu. Dobri rezultati u Evropi značajno su popravili njihov koeficijent, pa će im narednog leta, pod uslovom da zadrđže prvo mesto u prvenstvu, put do nove grupne faze nekog od takmičenja biti olakšan. Zato je njima trenutno najbitnije da dođu do još jednom šampionskog pehara, a u preostale četiri utakmice u Evropi pokšaće da osvoje još neki bod i, eventualno, dođu bar do trećeg mesta i nastavka takmičenja na proleće. Deri Siti im se primakao samo na bod razlike, uz podatak da Šamrok ima dva zaostala meča. Jedan je ovaj protiv Šelburna, tima koji nema neke veće ambicije do završetka sezone. Opstanak su obezbedili, a do plasmana u Evropu ne mogu. Ovo je treći međusobni duel ove dve ekipe, u prva dva je slavio Šamrok, a poslednji četvrti igraće već 9. oktobra. Ne sumnjamo u dvojku, odnosno pobedu gostiju makar sa jednim golom. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.78.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 6.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.