BERBA BONUSA JE U TOKU: Budi jedan od 100 i osvoji NESTVARNE KEŠ NAGRADE!

Uživaj u najjačoj septembarskoj BERBI BONUSA u MERIDIANU! Zaigraj Evoplay slotove i možeš osvojiti deo nagradnog fonda vrednog 12.000 EVRA!

Kraj septembra se bliži, vreme je da uzmete učešće u najjačoj BERBI BONUSA! Posetite Meridian i uživajte u vrhunskoj slot promociji!

Potrebno je samo da se zabavite uz jedan od odabranih slotova provajdera Evoplay, i deo nagradnog fonda od FENOMENALNIH 12.000 EVRA može biti vaš!

Ako se nađete među 100 NAJBOLJIH IGRAČA na rang-listi osvojićete vredne KEŠ NAGRADE. S toga ne čekajte, ulogujete se na svoj korisnički nalog i uživajte u neodoljivoj slot avanturi.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ukoliko ne posedujete aktivan nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Maya's Treasure provajdera Expanse Studios. Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog – spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

BERBA BONUSA JE U TOKU!!!

Takmičenje se održava u visini ostvarenog uloga. Svakim spinom osvajate određeni broj poena koji vam donosi napredak na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Igrač koji ostvari najveći ulog osvojiće prvu nagradu – magičnih 1.985 EVRA!

Nagrade su rezervisane za stotinu najboljih igrača!

POKLON IZNENAĐENJE ZA NOVAJLIJE!!!

Septembar je mesec koji će posebno obradovati novoregistrovane igrače Meridiana! Ako se registrujete u ovom mesecu očekuje vas SPEKTAKL!

Novajlije, podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu i zaigrajte slotove provajdera Expanse Studios!

Šampiona u broju odigranih spinova čeka SPECIJALNA NAGRADA – SONY PLAYSTATION 5!

Međutim, nagradama ni tu nije kraj! Igrači koji se nađu od 2. do 5. mesta na rang-listi osvajaju POKLON SPINOVE!

Meridian – mesto na kojem slot zabava ne prestaje!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.