Tip dana: Engleska – Nemačka: ”Panceri” na ispraćaju Engleza u niži rang!

Ovogodišnje izdanje Lige nacija polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Engleske i Nemačke.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Engleska: Katastrofalne partije “Gordog Albiona”!

Malo ko je očekivao da će Englezi igrati ovako loše u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, što je nažalost značilo i selidbu u nižu diviziju.
Naime, “Gordi Albion” se kolo pre kraja nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda, što je za četiri boda manje u odnosu na trećeplasiranu Nemačku, koja Englezima između ostalog i dolazi u goste u okviru poslednjeg kola trećeg po važnosti takmičenja reprezentacija.
Poražavajuće izgleda podatak da je finalista prošlog Evropskog prvenstva, i polufinalista poslednjeg Svetskog prvenstva postigao samo jedan pogodak na pet mečeva, a da stvari budu gore po “Gordi Albion” i taj gol nije postignut iz igre, nego sa bele tačke, u meču protiv Nemaca pre tri i po meseca, kada je bilo 1:1.
Do sada su Hari Kejn i drugari odigrali pet mečeva u ovogodišnjem izdanju Lige nacija i doživeli čak tri poraza uz dva remija.
U prošlom kolu je Engleska ponovo razočarala sve svoje navijače pošto su na gostovanju poraženi kod Italije, a taj duel na stadionu “Đuzepe Meaca” je završen rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola je bio Raspadori u 68. minutu susreta, na kom su Englezi možda bili i bolji rival, ali to nije bilo dovoljno čak ni za bod.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je četa Gareta Sautgejta odigrala dva susreta na svom stadionu i odigrala sa upravo Italijom meč bez golova, ali i doživeli pravu blamažu od selekcije Mađarske koja se mimo svih očekivanja u ovom trenutku nalazi na prvom mestu.
Taj meč u Vulverhemptonu je završen pobedom Mađara sa više nego ubedljivih 0:4, što je bio jedan od najtežih poraza “Gordog Albiona” u istoriji.

Nemačka: Bolan poraz od Mađara u prošlom kolu!

Pamtimo svi onaj poraz Nemaca u osmini finala prošlog Evropskog prvenstva od Engleske, pa deluje da će izabranici selektora Flika učiniti sve što je u njihovoj moći da se revanširaju Englezima za bolnu eliminaciju sa prvenstva starog kontinenta, na kom su inače “panceri” smatrani za jedne od glavnih favorita za osvajanja turnira.
Bilo kako bilo ponovo je ova selekcija bez većih problema uspela da dođe do plasmana na Svetsko prvenstvo i to pošto su Nemci u svojoj kvalifikacionoj grupi zauzeli prvo mesto na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na Severnu Makedoniju, a upravo ova selekcija je i nanela jedini poraz “pancerima” u kvalifikacijama, koji su pored toga ostvarili čak devet trijumfa.
Ipak, svi su očekivali dosta bolje partije u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, ali je situacija trenutno takva da se ova selekcija nalazi na trećem mestu na tabeli.
Ono što je svakako najbitnije je da ćemo Nemce i narednog izdanja trećeg po važnosti reprezentativnog takmičenja gledati u A diviziji, a moglo je vrlo lako sve da bude drugačije da je tim koji sa klupe predvodi Hansi Flik u prošlom kolu na svom terenu savladao Mađare.
Ipak, lider na tabeli ove grupe je na “Red Bul Areni” u Lajpcigu slavio sa 0:1, pa će večeras Mađari igrati sa Italijanima za plasman na završnicu Lige nacija što je zaista malo ko mogao da pretpostavi.
Do sada su Nemci odigrali pet mečeva u ovom takmičenju i ostvarili samo jedan trijumf, čak tri remija, ali i jedan poraz, i to kao što smo već napomenuli u prošlom kolu od Mađarske.
Naravno, ne treba zaboraviti da su “panceri” odigrali i jedan fenomenalan meč pre tog poraza, pošto su na svom terenu demolirali aktuelnog šampiona Evrope Italiju, i to sa više nego ubedljivih 5:2.
Za kraj, kada su u pitanju partije na strani, do sada je ova selekcija odigrala dva meča na strani i oba puta remizirala, prvo kod Italije, a nakon toga i kod Mađarske, a treba napomenuti da je i na jednom i na drugom meču rezultat bio 1:1.

Naš predlog

Utakmica praktično osim prestiža nema takmičarski značaj, pa se vrlo lako može desiti da selektori obeju reprezentacija na teren izvedu nešto promenjene sastave. Sve to nam može doneti jedan odličan meč u kom golovi ne bi smeli da se dovedu u pitanju, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.15.

Englezi žele da pobedom završe neslavno učešće u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, a mišljenja smo da će “Gordi Albion” i uspeti da dođe do toga, pa vam hrabro savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 2.45.

Za kraj, veoma zanimljiva opcija za klađenje je i igra 1X&3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 3.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.