MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Srbija 3.15, Portugal 2.40, Grčka 2.05!

Liga nacija je i dalje u toku, a sportska kladionica Meridian donosi najveće kvote i sjajan bonus za ovaj fudbalski utorak!

Iako utorak uvek povezujemo sa Ligom šampiona, reprezentativna pauza nam je ove nedelje uskratila to zadovoljstvo, ali oni pravi ljubitelji fudbala i iskusni kladioničari znaju da u i Ligi nacija ima dobrih mečeva.

Ove večeri gledamo novu rundu najnovijeg reprezentativnog takmičenja, a na teren će ponovo istrčati i izabranici Dragana Stojkovića Piksika. “Orlovi” su pokazali klasu protiv Švedske na domaćem terenu, a sada imaju još jedan težak zadatak pred sobom – Norvešku.

Od 20:45 čekas nas novi ispit Srbije, ali to nije se. Portugal i dalje svi pamtimo, upravo smo Kristijana Ronalda i drugove eliminisali na putu ka Svetskom prvenstvu, a oni sada nastavljaju svojim putem, gde im je večerašnja prepreka reprezentacija Španije.

Vredi izdvojiti i utakmicu Švedske i Slovenije, kao i Švajcarske i Češke, ali ono na čemu moramo staviti poseban akcenat jeste online kladjenje.

Sve ove parove možete “napakovati” na vaš tiket, koji ćete odigrati u Meridianu,  a zašto baš tamo? Pa, odgovor je vrlo jednostavan – tamo vas čeka SJAJAN BONUS DOBRODOŠLICE, kao i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Plan je vrlo jasan i gotovo sigurno isplativ: za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmiteBONUS od 2.000 RSD i 200 SPINOVA i to BEZ USLOVA!

Ne postoje nikakve dodatne tačke, nema poruka “sitnim slovima”, tako je jednostavno – uz registraciju stiže NEVIĐENI BONUS!

A, onda… Ostanite na istom mestu i pogledajte šta nas to čeka ove večeri:

Norveška – Srbija, dvojka 3.15

Portugal – Španija, kec 2.40

Švajcarska – Češka, kec 1.75

Irska – Jermenija, kec 1.40

Švedska – Slovenija, kec 1.80

Grčka – Severna Irska, kec 2.05

Dakle, ponuda je više nego široka, a još zanimljivih tipova možete pronaći OVDE.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA

Započnite ovu nedelju na pravi način – uz fudbal i potencijalni milionski dobitak u Meridianu!

*Napomena: kvote su podložne promenama.

!!! IGRAJ ZA KATAR !!!

– OSVOJI PUTOVANJE NA SVETSKO PRVENSTVO –

Sve što treba da uradiš jeste da učestvuješ u dnevnim promocijama, skupljaš poene i možda baš ti otputuješ sa Meridianom u Katar na Mundijal!

Izvlačenja dobitnika biće svakog meseca, pa je i tvoja šansa da osvojiš kartu za Katar nikad veća!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.