Tiket dana (četvrtak, 29.09.2022)

Tiket dana

U četvrtak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, ali smo i pored toga za vas pripremili tri veoma zanimljiva fiksa.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Mačva – Crvena zvezda – 5+ @ 1.82 u Mozzartbet

Jučerašnji dan nam je pokazao da su iznenađenja u srpskom Kupu i te kako moguća, pošto je Partizan eliminisan od Radničkog iz Sremske Mitrovice, koji je slavio posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.
U četvrtak je na programu samo jedan duel, i to u Šapcu gde će Mačva ugostiti Crvenu zvezdu, kojoj ne cvetaju ruže u poslednje vreme.
Krenimo redom. Mačva se ove sezone takmiči u drugoj ligi i trenutno se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli sa dvanaest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je tim iz Šapca na svom terenu odigrao jedan dosta dobar meč i uspeo da remizirao sa prvoplasiranom ekipom IMT-a, pošto je taj duel završen bez golova.
Što se tiče aktuelnog srpskog šampiona, Zvezda igra nešto slabije u poslednje vreme, ali se vrlo lako može desiti da tim nakon ovih mini priprema za vreme reprezentativne pauze konačno proradi, pošto je neefikasnost bila veliki problem u poslednjih nekoliko mečeva.
Nije isključeno ni da Miloš Milojević malo promeša karte za ovaj meč u Kupu, ali kako god da na kraju ispadne, mišljenja smo da će na ovaj duel doneti baš dosta golova pa vam savetujemo da probate sa igrom 5+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.82.

Honka – Helsinki – 2 @ 2.55 u Mozzartbet

Finsko fudbalsko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da Helsinki odbrani titulu šampiona ove skandinavske zemlje.
Naime, u ovom trenutku se najtrofejniji finski klub nalazi na prvom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na Kups, koji je juče odigrao jedan izuzetno loš meč na gostovanju kod SJK-a i izgubio rezultatom 3:1, pa bi eventualnim trijumfom na ovom duelu Helsinki došao do možda i nedostižnih osam bodova prednosti.
Što se tiče Honke, ova ekipa igra jako loše u poslednje vreme, iako je generalni utisak dosta dobar pošto se trenutno ova ekipa nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, što bi svakako bio veliki uspeh.
Sa druge strane, aktuelni šampion Finske je na pet poslednjih susreta u prvenstvu ostvario isto toliko trijumfa, pa nema nikakve sumnje da je ova ekipa veliki favorit i na ovom susretu.
Za kraj, kada su u pitanju partije na gostovanju, do sada je HJK ostvario sedam trijumfa na strani, tri remija uz samo jedan poraz, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet odredila sjajan koeficijent 2.55.

Barakas – Himnasija – 1 @ 2.95 u Mozzartbet

Za kraj, usled nešto slabije ponude, poslednji meč u tiketu za četvrtak nam dolazi iz argentinske “Lige Profesional” gde će fudbaleri Barakasa na svom terenu ugostiti Himnaziju.
Iako se Barakas nije proslavio na startu šampionata, mora se priznati da ova ekipa pruža jako dobre partije u poslednje vreme i pored poraza u prošlom kolu na gostovanju kod Veleza, kada je bilo 1:0.
Trenutno se novajlija u društvu najboljih nalazi u bezbednoj zoni, preciznije na devetnaestom mestu na tabeli uz primera radi samo devet bodova manjka u odnosu na petoplasiranu Himnasiju, koja između ostalog i dolazi u goste kod Barakasa.
Zanimljivo je da je pre samo dva kola ova simpatična ekipa bila na prvom mestu na tabeli, ali je kada je to bilo najmanje potrebno tim iz La Plate doživeo dva vezana poraza, i to prvo na gostovanju kod Sentral Kordobe, a onda i u prošlom kolu na svom terenu protiv Tigrea, kada je bilo 0:1.
Na ovu lošu seriju gostiju iz La Plate treba dodati i jedan jako bitan podatak, a to je da je Barakas na četiri poslednja meča na svom terenu upisao isto toliko trijumfa, što je bez ikakve sumnje i najveći razlog zbog čega novajliji u društvu najboljih dajemo veću prednost na ovom susretu i hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.95.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 13.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.