Tiket za veče (subota, 01.10.2022)

tiket dana

Dan je bio prepun uzbuđenja, ali ih je ostalo i za veče. Evo nekih naših predloga. Kvote mogu biti delimično izmenjene.

Grashopers – Cirih – T12+ @ 2.42 u Meridianbet

Gradski derbi Ciriha uvek privlači veliku pažnju. Oba tima koriste isti stadion Lecigrund, pa pravog domaćina u ovom duelu nema. Ono što nas čudi je odluka kladionica da veće šanse za pobedu da Cirihu, timu koji iako aktuelni šampion, ove sezone igra katastrofalno. Posle osam utakmica Cirih ima samo dva boda uz šest poraza. Igraju i u Evropi, a i u prva dva kola Lige Evrope su upisali poraze. ”Skakavci” su bolji, osvojili su 12 bodova do sada, a posebno dobro igraju kao domaćini pa su dobili sva tri meča na Lecigrundu, protiv Lugana, Sent Galena i Vintertura. Na ta tri meča dali su osam golova, i verujemo da mogu bar dva puta da pogode mrežu gradskog rivala. Za T12+ kvota je 2.42 u kladionici Meridianbet.

Pogon – Lehija – 1,2+ @ 1.96 u Meridianbet

Ekipa iz Šćećina u samo je vrhu poljske Ekstraklase i da nema utakmicu manje od vodeće Visle, mogli su da budu i na vrhu. Doduše između njih i tima iz Plocka još su i Rakov i Legija, a i oni imaju zaostale mečeve. Od starta sezone Pogon je izgubio samo od Šljonska i Rakova, pa je veliki favorit u duelu sa Lehijom. Ekipa iz Gdanjska je veoma neprijatno iznenađenje i nalazi se na poslednjem mestu na tabeli sa samo 5 osvojenih bodova. Pobedili su još u drugom kolu, a od tada su naređali sedam utakmica bez trijumfa. U prethodnoj sezoni Pogon je dao pet golova Lehiji u Šćećinu, pa verujemo da sada može barem dva. Pobeda ne bi smela da dođe u pitanje. Za 1,2+ kvota je 1.96 u kladionici Meridianbet.

Klub Briž – Mehelen – 1,2+ @ 1.61 u Meridianbet

Aktuelni šampion Belgije nije najbolje započeo sezonu. Nije toliko ni loš Klub Briž ali je Antverp fantastičan i ima maksimalan učinak posle devet odigranih kola. Zato Klub Briž zaostaje za njima čak osam bodova iako ima 6 pobeda, jedan remi i 2 poraza. Nema više prostora za bilo kakav kiks, prošle sezone su uspeli da sustignu Sent Žil i preotmumu titulu, ali će sada to biti mnogo teže ako dozvole Antverpu da im dodatno umakne. Pored Župiler lige Klub Briž igra i Ligu šampiona, posle dva kola imaju maksimalan učinak, pobedili su Leverkuzen minimalnim rezultatom i Porto u gostima sa čak 4:0. U prethodnom kolu neočekivano su poraženi od Standarda, pa protiv Mehelena nemaju izbora, pobeda je izvesna, a verujemo i u dva gola domaćina. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.61.

Tvente – Vitese – T12+ @ 1.69 u Meridianbet

Ekipa iz Enšedea nije uspela da dođe do grupne faze Lige konferencija, na poslednjoj prepreci ih je zaustavlia Fiorentina, ali su ostavili odličan utisak u kvalifikacijama. Nastavili su sa dobrim igrama u Erediviziji i posle sedam kola nalaze se na odličnom 5. mestu sa 13 bodova. Pred pauzu su vezali dve utakmice bez pobede, sa samo jednim osvojenim bodom, ali su oba puta gostovali. Na poslednjem meču na svom terenu uspeli su da pobede PSV. Vitese je pobedio samo jednom u sedm kola a izgubio četiri puta. Nalaze se tek na 14. mestu i sumnjamo da mogu nešto više da urade u Enšedeu. Naš predlog je domaćin daje dva gola, Tvente uvek igra na gol više i veoma su efikasni. Za T12+ kvota je 1.69 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici Meridianbet iznosi 12.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.