TOP FUDBALSKI VIKEND U NAJAVI: Najzanimljivije utakmice i najveće kvote – na jednom mestu!

Sportska kladionica Meridian donosi vikend kombinaciju koja se ne odbija!

Subota je tu, a to znači da nas čeka pravi fudbalski spektakl širom Evrope. Uz TOP LIGE – stižu i TOP KVOTE, ali samo u Meridianu!

Najveći ljubitelji fudbala su ujedno i strastveni kladioničari, a oni najiskusniji vrlo dobro znaju gde ih čeka najbolja ponuda – meridianbet.rs je prava adresa!

Na jednom mestu možete pronaći sve: sjajne bonuse za online kladjenje, vrhunsku ponudu i najveće kvote na planeti!

Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite fantastičanBONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i 200 SPINOVA i prepustite se čarima kladjenja i fudbala!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS DOBRODOŠLICE

A, šta nas to čeka ovog vikenda? Krenimo od Premijer lige:

ARSENAL – TOTENHEM, kec 2.15

Subota, 13:30

Očekivano ili ne, fudbaleri Arsenala trenutno se nalaze na čelu tabele, a na svom terenu dočekuju Totenhem koji je na trećoj poziciji. Možda je poredak malo iznenađujući, ali brojne kikseve Liverpula i Mančester junajteda, a ništa manje i Čelsija, i jedni i drugi su znali da iskoriste.

“Tobdžije” su jedini poraz u dosadašnjem delu Premijer lige doživele upravo od Junajteda, ali protiv Brentforda su se vratile na pobednički kolosek. Sa druge strane, Totenhem je nedavno došao do vrednih bodova protiv Fulama i Lestera i sada u dobrom raspoloženju ide na megdan blagom favoritu.

Shodno svemu tome, bukmejkeri Meridiana donose i zanimljivu ponudu za ovaj duel – kvota na pobedu Arsenala je 2.15, a ako pak verujete u pobedu gostiju, iskoristite kvotu 3.35 na trijumf Totenhema.

FULAM – NJUKASL, dvojka 2.40

Subota 16:00

Novo takmičenje – ista priča. Jasno je da jedan Aleksandar Mitrović ne može sam, ali i da saigrači iz Fulama moraju da se trgnu ukoliko žele da opstanu u elitnoj engleskoj ligi. Trenutno su na šestoj poziciji, ali kraj sezone je daleko. Mitrović je u sjajnoj formi, a da li će je krunisati i u današnjoj utakmici – ostaje da vidimo. Njukasl, sa druge strane, uprkos velikim očekivanjima, nema rezultate za ponos.

Ipak, biće jako zanimljivo, a bukmejkeri Meridiana blagu prednost daju Njukaslu. Kvota na pobedu gostiju je 2.40, a kvota na trijumf Fulama je 3.0.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS DOBRODOŠLICE

INTER – ROMA, kec 2.10

Subota, 18:00

Selimo se u Italiju, a tamo nas čeka jedan više nego zanimljiv duel – Inter dočekuje Romu i “Posebnog”. Imao je Žoze Murinjo mnogo uspeha sa plavo-crnima, ali sada se nalazi na drugoj strani i sve što ga zanima jeste pobeda. Ni jedni ni drugi nemaju baš rezultate za ponos, nalaze se tek na šestoj, odnosno sedmoj poziciji na tabeli Serije A, ali u svakom duelu ova dva tima možemo očekivati fudbalski spektakl.

Inter je u prethodnom kolu poražen od Udinezea, Roma je na svom terenu prosula bodove protiv  Atalante, te je jasno da i jedni i drugi moraju da se “vade”. A, ko će biti uspešniji u tome?

Bukmejkeri Meridiana donose kvotu 2.10 na pobedu domaćina, dok je kvota na trijumf “Vučice” 3.55.

Da ne dužimo, jasno je da nas čeka pravi fudbalski spektakl, a vi uživanje pojačajte uz fantastičnu ponudu na meridianbet.rs.

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.