Najava i analiza: Serija A, 8. kolo: Napoli i Atalanta kolo vode, Udineze prvi pratilac, derbi na “Đuzepe Meaci”!

Od danas su na programu mečevi osmog kola italijanske Serije A. Ono nam sa sobom donosi mnogo zanimljivih susreta, a najinteresantniji se svakako igra na “Đuzepe Meaci” gde će fudbaleri Intera ugostiti Romu.
Lider na tabeli Napoli ne bi smeo da ima mnogo problema na svom terenu protiv Torina, dok će Atalanta koja trenutno ima isti broj bodova kao i Napolitanci na svom terenu ugostiti Fiorentinu.
Udineze, koje se trenutno mimo svih očekivanja nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli putuje na gostovanje kod Verone, dok će četvrtoplasirani Lacio imati lak posao na “Olimpiku” protiv Specije.
Petoplasirani Milan putuje na nimalo prijatno gostovanje u Toskanu kod Empolija, dok Juventus mora da slavi protiv Bolonje, što neće biti nimalo lak zadatak, pošto “stara dama” na tri poslednja susreta u Seriji A ne zna za trijumf.
Što se tiče borbe za opstanak, trenutno su najugroženije ekipe Sampdorije i Kremonezea koje su do sada sakupile samo dva boda, dok se još u opasnoj zoni nalaze i Monca, Verona, Bolonja i Leće.

Napoli – Torino – GG @ 1.90 u Maxbet

Prvi meč osmog kola italijanske Serije A se igra na stadionu “Diego Armando Maradona” gde će fudbaleri Napolija koji se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli ugostiti Torino.
Napolitanci igraju sjajno na startu šampionata, a u prošlom kolu je četa Lučana Spaletija slavila na gostovanju kod aktuelnog šampiona Milana, kada je bilo 1:2.
Što se tiče Torina, popularni “Bikovi” su u prošlom kolu možda i neočekivano poraženi na domaćem terenu protiv Sasuola, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Pre toga su Saša Lukić i drugari istim rezultatom poraženi i na gostovanju kod Intera, i to nakon pogotka u samom finišu utakmice.
Utisak je da je Napoli favorit na ovom duelu, međutim, po našem mišljenju je realnija prognoza da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan gol pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.90.

Inter – Roma – 3+ @ 1.80 u Meridianbet

Derbi kola se igra na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će fudbaleri Intera ugostiti Romu. Sigurno je da smo od Neroazura očekivali dosta više na startu šampionata, međutim, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli.
U prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija poraženi na gostovanju kod Udinezea, a taj duel u Udinama je završen rezultatom 3:1.
U goste im dolazi Roma koja nakon fantstičnog starta igra promenljivo u poslednje vreme, a u prošlom kolu je ovaj tim na svom terenu doživeo poraz od Atalante, kada je bilo 0:1.
Što se tiče partija na strani, do sada je “Vučica” na četiri susreta van svog terena ostvarila dva trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
Mišljenja smo da je Inter blagi favorit na ovom susretu, ali su nekako sigurnija varijanta golovi, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila odličnu kvotu 1.80.

Empoli – Milan – 2 @ 1.64 u CircusBet

Empoli je tek u prošlom kolu ostvario svoj prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, i to pomalo neočekivano na gostovanju kod Bolonje kada je bilo 0:1.
U ovom trenutku se tim iz Toskane nalazi u bezbednoj zoni, na četrnaestom mestu na tabeli, a zanimljivo je da je ova ekipa tim sa najviše nerešenih ishoda u Seriji A, pošto je Empoli čak četiri puta odigrao meč bez pobednika.
Milan u Toskanu stiže nakon neprijatnog poraza na domaćem terenu od Napolija kada je bilo 1:2, pa je sasvim sigurno da je pobeda imperativ.
Trenutno se aktuelni šampion Italije nalazi na petom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na upravo Napolitance, a taj poraz od ove ekipe je za Rosonere bio i prvi u sezoni, što je svakako znak da stvari za sada teku po planu.
Mišljenja smo da će Leao i drugari dosta lakše nego što se očekuje slaviti na ovom susretu pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.64.

Lacio – Specija – 3+ @ 1.65 u Meridianbet

Fudbaleri Lacija igraju sjajno na startu šampionata, pošto se Sergej Milinković-Savić i drugari trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona, što svakako i jeste primarni cilj Lacijala.
U prošlom kolu su Rimljani odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod Kremonezea i bez većih problema slavili rezultatom 0:4.
U goste im dolazi Specija koja daleko bolje partije pruža na svom terenu nego na strani, a u prošlom kolu je tim iz Ligurije slavio na svom terenu protiv ove sezone jako loše Sampdorije, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Na strani je Specija do sada odigrala tri susreta i doživela isto toliko poraza, što im najverovatnije sledi i na ovom duelu protiv Lacija, ali je ipak nešto jača kvota na golove kojih će i te kako biti na Olimpiku, pa vam savetujemo da odigrate igru 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.

Leće – Kremoneze – 1 @ 2.15 u Mozzartbet

Leće se ove sezone vratio u društvo najboljih, a ovog puta će ugostiti Kremoneze, koji je takođe prošle godine nastupao u Seriji B.
U ovom trenutku se Leće nalazi na petnaestom mestu na tabeli a u prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan sjajan meč i slavila na gostovanju kod Salernitane, kada je bilo 1:2.
Što se tiče Kremonezea, nakon sedam odigranih kola se ova simpatična ekipa nalazi na deobi poslednjeg mesta na tabeli sa samo dva osvojena boda.
U prošlom kolu je novajlija u ligi poražen na svom terenu od Lacija, i to poprilično ubedljivo, pošto su Rimljani slavili sa 4:0.
Veoma težak meč za prognoziranje, međutim, ono što je sigurno je da će i jedna i druga ekipa učiniti sve da na ovom susretu upiše sva tri boda, pa nas vrlo verovatno očekuje meč sa dosta golova, uz konstataciju da je Leće u ovom trenutku kvalitetnija ekipa, pa vam hrabro predlažemo da probate sa jedinicom za koju je Mozzartbet pripremio koeficijent 2.15.

Sampdorija – Monca – GG @ 1.78 u Maxbet

Od Sampdorije smo daleko više očekivali u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo dva osvojena boda, koliko ima i Kremoneze.
Poznato je da je Đenova prošle sezone ispala iz društva najboljih, a ukoliko njihov gradski rival ovako nastavi vrlo lako bi mogao da im se pridruži u Seriji B.
U prošlom kolu su izabranici Marka Đampaola poraženi na gostovanju kod Specije koja tradicionalno igra dobrom na domaćem terenu, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Sa druge strane, Monca je u prošlom kolu ostvarila istorijski prvi trijumf u Seriji A i to na domaćem terenu protiv Juventusa kada je bilo 1:0, što je svakako bilo najveće iznenađenje prošlog kola.
Ipak, neminovno je da tim koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija očekuje velika bitka za opstanak, o čemu najbolje svedoči i trenutno osamnaesto mesto na tabeli.
U pitanju je derbi začelja i deluje da će sve prštati u Đenovi, pa se vrlo lako može desiti da oba tima postignu makar po jedan gol, za šta je Maxbet pripremio kvotu 1.78.

Sasuolo – Salernitana – 1 @ 2.05 u Mozzartbet

Dosta puta smo u analizama italijanske Serije A napomenuli da je Sasuolo drastično oslabljeno ušao u ovu sezonu, pošto su klub napustila možda i tri najbolja fudbalera – Skamaka, Raspadori i Đuričić, a kada na sve to dodamo da je tim iz Ređo Emilije prošle zime napustio i Džeremi Boga, deluje da ova ekipa za sada dosta dobro gura.
Naime, Sasuolo se u ovom trenutku nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji uz devet osvojenih bodova, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na veoma teškom gostovanju kod Torina, kada je bilo 0:1.
Što se tiče Salernitane, tim iz Salenta se prošle sezone na jedan neverovatan način spasao ispadanja, a svakako da će opstanak i ovog puta biti primarni cilj.
Trenutno se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu su izabranici Davidea Nikole možda i neočekivano na svom terenu poraženi od Lećea, kada je bilo 1:2.
Mišljenja smo da će Sasuolo nastaviti tamo gde je stao u prošlom kolu, pa vam predlažemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.05.

Atalanta – Fiorentina – 3+ @ 1.90 u Meridianbet

Nakon nekoliko veoma uspešnih sezona Atalanta prošle sezone nažalost nije uspela da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Utisak je da izabranici Đanpjera Gasperinija nikad nisu bili ovako potcenjeni kao što je to bio slučaj pred početak ovogodišnjeg izdanja Serije A, a trenutno je situacija takva da se “Boginja” iz Bergama nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i prvoplasirani Napoli.
U prošlom kolu je Atalanta odigrala još jedan fantastičan meč i slavila na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Rome, kada je bilo 0:1.
Što se tiče Fiorentine, “viola” je imala velike ambicije pred početak šampionata, ali su nažalost Luka Jović i drugari tek u prošlom kolu ostvarili svoj drugi trijumf u prvenstvu i to na “Artemio Frankiju” protiv Verone kada je bilo 2:0.
Sigurno je da je Atalanta veliki favorit na ovom susretu, ali isto tako, ako se osvrnemo na tradiciju videćemo da nam susreti između ova dva tima uglavnom donose veliki broj golova, što bi po našem mišljenju slučaj trebao da bude i ovog puta.
Kladionica Meridianbet je za igru 3+ pripremila odličnu kvotu 1.90.

Juventus – Bolonja – 1-1 @ 2.12 u CircusBet

Kako sada stvari stoje, utisak je da je Juventus najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A.
Naime, izabranici Masimilijana Alegrija kome se ozbiljno drma klupa se trenutno nalaze na osmom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli.
U prošlom kolu je Juve doživeo poraz na gostovanju kod Monce, kada je bilo 1:0, a ono što takođe ne valja je da je Di Marija dobio crveni karton na tom meču zbog čega će propustiti ovaj duel sa Bolonjom, ali i veliki derbi sa Milanom.
Što se tiče Bolonje, ovaj tim je mimo svih očekivanja skoro smenio Sinišu Mihajlovića, iako je isti postizao sjajne rezultate sa ovim klubom.
Trenutno se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje predstoji im grčevita borba za opstanak.
Nakon tri susreta bez trijumfa, mišljenja smo da klub iz Torina prosto mora da slavi na ovom meču, i da će četa trenera Alegrija od prvog minuta pokazati ko je gazda na terenu, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica CircusBet plaća sa kvotom 2.12.

Verona – Udineze – G2+ @ 2.15 u Meridianbet

Poslednji meč osmog kola italijanske Serije A se igra u gradu ljubavi gde će fudbaleri Verone ugostiti najveći hit dosadašnjeg toka šampionata – ekipu Udinezea.
Verona još uvek u potpunosti ne može da se oporavi od odlaska Igora Tudora koji u međuvremenu radi sjajan posao u Marseju, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz samo pet osvojenih bodova.
U prošlom kolu su Ivan Ilić i drugari glatko poraženi na gostovanju kod Fiorentine, a taj duel na stadionu “Artemio Franki” je završen rezultatom 2:0.
U goste im dolazi Udineze koji se u ovom trenutku mimo svih očekivanja nalazi na fenomenalnom trećem mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirane ekipe Napolija i Atalante.
U prošlom kolu su “popularne” zebre odigrale još jedan sjajan meč i na svom terenu potpuno zasluženo savladale Inter, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Mišljenja smo da će gosti postići makar dva gola na ovom gostovanju, za šta je Meridianbet pripremio sjajnu kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.