Tiket dana (nedelja, 02.10.2022)

Tiket dana

Ni danas ponuda nije ništa slabija nego juče, igra se na svim meridijanima a na nama je da samo pametno izaberemo. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Kortrajk – Antverp – 2 @ 1.74 u CircusBet

Jednom će morati da se završi niz pobeda ekipe Antverpa, ali nekako mislimo da se to neće desiti u Kortrajku. Gosti su fantastični, iz devet utakmica imaju isto toliko pobeda i u leđa im gledaju svi belgijski velikani, Klub Briž, Anderleht, Genk, Gent, Standard i ostali. Pokazale su se kao opravdane aspiracije ovog kluba na startu sezone kada su najavljivali borbu za tron, a na ruku im je, sada se vidi, išlo i ispadanje u evropskim kvalifikacijama od turskog Bašakšehira. Njihov domaćin, tim Kortrajka, igrao je dosta promenjivo od početka sezone a u prethodnih šest kola imaju pet poraza i samo jedan trijumf. Po poslednjim rezultatima i Antverp je malo popustio i dosta teško pobedio Sereng i Serkl Briž, ali očekujemo da dosta lakše do pobede stigne u Kortrajku. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.74.

Sion – Vintertur – 1 @ 1.73 u CircusCasino

Domaći tim je u gornjem delu tabele i može se reži da je prijatno iznenađenje. Mnogo je Sion uradio na polju marketinga dovođenjem Marija Balotelija, ali mu se to i takmičarski isplatilo jer su s njim u timu upisali dve prvenstvene pobede. Italijan još ne igra mnogo, oko pola sata, ali je prava medijska zvezda. Sion je četvrti, ima 14 bodova i zaostaje četiri boda za vodećim Jang Bojsima. Njihov ovosezonski cilj je plasman u evropska takmičenja, a možda u nekoj od narednih napadnu i titulu. Vintertur je debitant u eliti, i sva je prilika da se neće dugo zadržati u Super ligi. Na ruku im ide proširenje lige za narednu sezonu, pa ove neće biti direktnog ispadanja, samo će poslednjeplasirani tim igrati baraž protiv trećeg iz Čelendž lige. Čini nam se da se jedan učesnik tog baraža već zna i da će Vintertur teško uspeti da ostavi nekog iza sebe. Za sada imaju samo dva boda, a u prethodnom kolu su na svom terenu sa 6:0 izgubili od Lucerna. Očekujemo pobedu Siona a za dvojku se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.73.

Helsinki – Inter Turku – 1 @ 1.42 u CircusBet

Poraz od Honke bio je stvarno neočekivan, ali je Helsinki uspeo da zadrži distancu u odnosu na KuPS zbog poraza tima iz Kuopija kod ekipe SJK. Aktuelni šampion ima pet bodova prednosti na početku plej-ofa, ali i jednu utakmicu više, što znači da potencijalno imaju samo dva boda više od svog najvećeg rivala. Protiv Honke su vodili posle prvih 45 minuta, ali su u nastavku doživeli popto i mreža im se tri puta tresla. HJK je predstavnik Finske u grupnoj fazi Lige Evrope, što je posle plasmana reprezentacije na prethodni EURO najveći uspeh fudbala u zemlji ”1000 jezera”. U četvrtak će HJK igrati u trećem kolu Lige Evrope protiv bugarskog Ludogoreca u Helsinkiju i nadaju se da mogu do prvih bodova, s obzirom da su u prva dva kola izgubili od Rome i Betisa. Inter iz Turkua se plasirao u plej-of finske lige i tu se njihove ambicije za ovu sezonu završavaju. Trenutno su šesti, a imaju 12 bodova manje od trećeplasirane ekipe, što je poslednja pozicija koja vodi u Evropu. Ove sezone Inter je dva puta pobedio Helsinki, prvo u prvenstvu, a onda i u Kupu, dok je HJK dobio jedan duel, pa će sada izjednačiti u pobedama, bar mi tako očekujemo. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.42.

Konja – Umranijespor – 1 @ 1.62 u CircusBet

Konjaspor je prvi poraz doživela tek u prethodnom sedmom kolu, a tada im se prvi put i zatresla mreža od starta prvenstva Turske. U prvih šest kola ovaj tim je imao četiri pobede i dva remija, uz gol razliku 7:0. Ipak, protiv Galatasaraja su gol prilimi već u prvom minutu, kasnije su izjednačili, ali su u finišu još jednom matirani i bodovi su ostali u Istanbulu. U Konji veruju da od duela sa Umranijesporom kreću u novu seriju uspeha, a trebalo bi da bude tako pošto im je rival tim koji je još uvek bez pobede i ima samo dva boda iz sedam kola. Upozorenje za domaćina bi trebalo da bude podatak da je UMranijespor oba boda osvojio kao gost i to u duelima sa Fenerbahčeom na startu sezone i na prethodnom gostovanju kod Gaciantepa. Ne očekujemo goleadu, ali b i Konja morala da postigne barem jedan gol. Znajući kakavu odbranu imaju i on bi trebalo da bude dovoljan za pobedu nad novajlijom u ligi. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 1.62.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladonici CircusBet iznosi 6.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.