Tiket za veče (nedelja, 02.10.2022)

tiket dana

U subotu uveče falio je gol da i večernji tiket bude dobitan pa smo odlučili da prečešljamo i večerašnju ponudu. Ovo je naš predlog, a kvote mogu biti malo izmenjene.

Juventus – Bolonja – GG3+ @ 2.35 u Mozzartbet

”Stara dama” bi mogla da ispadne iz trke za ”Skudeto” već posle prve četvrtine sezone. Juventus je u prvih sedam utakmica uzeo samo 10 bodova, a vodeći Napoli ima duplo više, mada i utakmicu više. Još gore im ide u Ligi šampiona, poraženi su u prva dva kola, možda očekivano od Pari Sen Žermena, ali potpuno iznenađujuće od Benfike u Torinu. Protiv Haife će morati da pobede da bi ostali u igri za drugo mesto, a pre toga moraju da pobede i Bolonju u Seriji A. Gosti su smenili Sinišu Mihajlovića, na kratak trok to je dalo rezultat i pobedili su Fiorentinu, ali su već u narednom kolu izgubili od Empolija na svom Renato Dalari. Arnautović je raspucan, ali samo on. Austrijski reprezentativac dao je već šest golova i vodeći je strelac lige. Remi nikom ništa ne znači, pa je naš predlog igra GG3+ sa koeficijentom 2.35 u kaldionici Mozzartbet.

Real Madrid – Osasuna – 1,0-3 @ 2.25 u Mozzartbet

Madriđani deluju nezaustavljivo, posle šest utakmica imaju isto toliko pobeda, ali će ove sezone u Barseloni imati mnogo ozbiljnijeg konkurenta nego prethodne. Katalonci su pobedili na Balearskim Ostrvima i, barem na kratko, preuzeli prvu poziciju. Real je u prethodnom kolu, pred reprezentativnu pauzu, slavio u gradskom derbiju protiv Atletika i pokazao da može i bez Karima Benzeme da pobeđuje ozbiljne rivale. Osasuna ima četiri pobede i dva poraza do sada, što je sasvim zadovoljavajući učinak, a na strani su pobedili Almeriju i izgubili od Betisa. Na ta dva meča ukupno su pala samo dva gola, pa ne očekujemo goleadu ni na Bernabeu. Uz jedinicu predlog je mali broj pogodaka, a za 1,0-3 kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 2.25.

PAOK – Panatinaikos – 1x,0-2 @ 1.95 u Mozzartbet

Tabele grčke Super lige ima neočekivan izgled posle pet odigranih kola. Na vrhu je Panatinaikos sa svih pet pobeda, pto se odavno nije dogodilo. Očigledno se atinski velikan diđe na noge posle niza godina u kojima su igrali epizodne uloge, dok su glavne role pripadale Olimpijakosu, PAOK-u i AEK-u. Pirejci su startovali loše, izgubili su već sedam bodova, a ranije toliko nisu gubili za celu sezonu. Prvi pratilac ”zelenih” je PAOK, Solunci imaju 11 bodova pošto su već dva puta remizirali, sa Arisom u gradskom derbiju i protiv OFI-ja na Kritu. Na svojoj ”Tumbi” su pobedili sva tri puta, ali uvek sa golom razlike. Mnogo pogodaka neće biti, to je sigurno, a sumnjamo da će PAOK dozvoliti poraz na svojoj ”Tumbi”. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz mali broj pogodaka. Za 1x,0-2 koeficijent iznosi 1.95 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nnedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 10.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.