Tiket dana (utorak, 04.10.2022)

Tiket dana

Posle pauze od tri sedmice vraćaju se evropski kupovi. Na programu je treće kolo u sva tri kupa, a prvi na teren, po običaju, izlaze ekipe koje se takmiče u Ligi šampiona. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Ajntraht – Totenhem – 3+ @ 1.81 u CircusBet

Ove sezone je baš teško predideti rezultate Ajntrahta, kako u Bundesligi, tako i u Ligi šampiona, gde su debitanti. Tim if Frankfurta se za elitno takmičenje izborio osvajanjem Lige Evrope, pošto su u prvesntvu bili loše plasirani. U svom premijernom meču poraženi su ubedljivo od Sportinga u Frankfurtu, ali su zato prijatno iznenadili u drugom kolu kada su pobedili u Marseju. Sledi im dvomeč sa Totenhemom i najverovatnije rešenje pitanja da li mogu biti među dve prvoplasirane ekipe. ”Pevci” su slavili u prvom meču protiv Olimpika na Vajt Hart Lejnu, ali su dođiveli poraz u Lisabonu primivši golove na samom kraju meča. U domaćim takmičenjima oba tima igrala su protiv lidera sovijih šampionata u subotu, Ajntraht je pobedio Union Berlin, dok je Totenhem poražen u derbiju severnog Londona protiv Arsenala. Oba tima igraće na pobedu pa mi predlažemo igru na veći broj golova Za 3+ koeficijent iznosi 1.81 u kladionici CircusBet.

Porto – Leverkuzen – T12+ @ 1.94 u CircusBet

”Zmajevi” su odigrali odličan meč prethodnog vieknda i u derbiju ubedljivo pobedili Bragu na svom ”Dragau”. Na ruku im je išao i remi Benfike, pa su sada smanjili prednost za ”Orlovima” na samo tri boda. Što se takmičenja u Ligi šampiona tiče prvak Portugalije je u prva dva kola ostao bez osvojenog boda. U prvom kolu igrali su onaj nesvakidašnji meč protiv Atletika u Madridu kada su u sudijskoj nadoknadi pala sva tri gola, a ”Kolčonerosi” slavili sa 2:1. Taj šok ih je držao i narednih sedam dana, pa su u drugom kolu deklasirani na svom terenu od Klub Briža sa 4:0. Taj rezultat je sigurno i najveće iznenađenje dosadašnjeg toka Lige šampiona, barem ove grupne faze. Bajer je pobedio Atletiko u drugom kolu, ali su i oni izgubili od Belgijanaca. ”Farmaceuti” imaju tri boda iz dva kola veće šanse za plasman u dalje takmičen je od svog sadašnjeg rivala. Porto mora da osvoji minimum četiri boda protiv Leverkuzena u dva meča, a možda im i to bude nedovoljno. Očekujemo da od starta napadnu nemački tim koji ne može da se prepozna u Bundesligi gde se nalazi na dnu tabele, odnosno na pretposlednjem 17. mestu sa samo 5 bodova. U petak su ubedljivo izgubili od Bajerna sa 4:0. Naš predlog je dva gola domaćina, a za T12+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.94.

Klub Briž – Atletiko Madrid – 2 @ 2.09 u CircusBet

Belgijski prvak je najprijatnije iznenađen je u prva dva kola grupne faze Lige šampiona. Upali su u dosta kvalitetnu grupu, ali i grupu koja daje šansu da se učini nešto veliko. To su, do sada, uspeli da iskoriste i pobedama nad Leverkuzenom u Brižu, odnosno na gostovanju u Portu, čvrsto drže prvo mesto sa šest bodova. Posebno nas je iznenadio trijumf od 4:0 na ”Dragau” protiv Porta u prethodnom kolu. Klub Briž je čak uspešniji u elitnom evropskom takmičenju nego u Župiler ligi. U domaćem prvenstvu nalaze se tek na trećem mestu iza Antverpa i Genka, ali su pobedom nad Mehelenom od 3:0 smanjili prednost lidera iz Antverpa na pet bodova. Atletiko je poražen u derbiju Madrida protiv Reala, ali su se podigli posle pauze i u subotu pobedili na teškom gostovanju na Sančez Pishuanu protiv Sevilje. Bio je to okršaj dva tima koja predstavljaju Španiju u Ligi šampiona, pa je to bila dobra najava ovog meča u kome će Simeoneov tim morati da igra na pobedu. Već su jednom poraženi na strani i novi neuspeh zakomplikovao bi im plasman u nokaut fazu. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici CircusBet dobija kvota 2.09.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 7.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.