Tiket za veče (utorak, 04.10.2022)

tiket dana

Večeras će skoro svi pratiti utakmice lIge šampiona, pa je jedno iznenađenje biti dovoljno da sruši ogroman broj tiketa. U skoro isto vreme igraju se i utakmice u engleskim nižim ligama, pa smo pokušali da sastavimo tiket sa tim mečevima, možda nam se posreći. Kvote su podložne promenama.

Luton – Hadersfild – 1 @ 1.75 u CircusBet

Tim iz londonskog predgrađa vezao je dve pobede u Čempionšipu bez primljenog gola. Pobedili su Blekburn na svom terenu i Hal u gostima i stigli na 9. mesto na tabeli. I dalje im je loš učinak kada su domaćini, jedna pobeda, tri remija i dva poraza, ali su sa strane doneli već 10 bodova. Hadersfild je u zoni ispadanja, to već sve zabrinjava pošto su prošle sezone igrali u finalu plej-ofa za plasman u Premijer ligu. Na strani su katastrofalni, četiri utakmice i četiri poraza, pa nam se čini da ”Terijeri” ne mogu ničemu da se nadaju protiv ltona. Za jedinicu se u kaldionici CircusBet dobija kvota 1.75.

Plimut – Šefild Venzdej – T12+ @ 2.56 u CircusBet

Derbi meč Lige 1 igra se u poznatoj engleskoj luci. Plimut je u prethodnih sedam kola pobedio šest puta, uz samo jedan remi. Takvim učinkom stigli su na čelo tabele i istakli kandidaturu za plasman u Čempionšip, iako im je ovo tek druga sezona u trećoj ligi. U goste im dolaze šefildske ”Sove” koje su takođe u dobroj formi i imaju 10 bodova iz četiri poslednja kola. Šefild Venzdej je na 3. mestu sa samo dva boda manje od Plimuta i lako bi večeras moglo da dođe do rokade na vrhu tabele, mada je između njih Ipsvič, koji bi takođe mogao na lidersku poziciju. Plimut je pobedio na svim utakmicama na svom terenu, pa nas čudi što je po kladionicama Šefild favorit. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ u kladionici CircusBet koeficijent je 2.56.

Volsol – Nortempton – 2 @ 3.00 u CircusBet

Gledajući formu u prethodnim kolima, sve je nastrani gostiju. Nortempton je drugoplasirani tim Lige 2, dok je Volsol tek na 17. mestu. Domaćin je pobedio samo jednom na svom terenu, dok su gosti na strani bez poraza, sa tri pobede i dva remija. Kada to izgleda tako, logično je da se odigra dvojka, ali treba biti oprezan jer razlika u kvalitetu timova u ovoj ligi nije tako velika. Često se dešava da ekipa sa dna tabele pobedi onu iz vrha, a posebno ako je saterana u ćošak. Volsol je bez pobede na prethodnih devet utakmica u ligi, pa nekako sumnjamo da će baš sad pobediti. Nortempton je u subotu slavio na teškom gostovanju u Svindonu, i to posle preokreta. Naš predlog je dvojka a koeficijent je odličan i u kladionici CircusBet iznosi tačno 3.00 .

Ukupna kvota na tiketu za utorak uveče u kladionici CircusBet iznosi 13.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.