Tip dana: Ajaks – Napoli: Napolitanci upadaju u Amstel!

U utorak je fenomenalna ponuda za klađenje, a razlog za to leži u tome da su na programu mečevi trećeg kola grupne faze Lige šampiona.
Za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na “Johan Krojf Areni” gde će fudbaleri Ajaksa ugostiti Napoli.
Meč između ova dva izuzetno kvalitetna tima je zakazan za 21h.

Ajaks: “Kopljanici” drže sve u svojim rukama!

Fudbaleri Ajaksa su i prošle sezone došli do titule šampiona Holandije, što je ovom timu naravno donelo plasman u Ligu šampiona, a koliko problema holandski timovi mogu da imaju u kvalifikacijama za najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, najbolje se videlo na primeru PSV-a, koji je u plej-ofu kvalifikacija eliminisan od škotskog Rendžersa.
Upravo “Filipsovci” su u premijernom meču sezone u okviru holandskog Superkupa naneli težak poraz Ajaksu i nagovestili ovoj ekipi da bi ovog puta oni mogli da vode glavnu reč kada je titula šampiona Holandije u pitanju.
Nakon tog poraza od najljućeg rivala, mora se priznati da je Ajaks odigrao nekoliko veoma dobrih mečeva, a prvi od njih se dogodio u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, kada je ova ekipa na svom stadionu demolirala upravo Rendžers, rezultatom 4:0.
I u drugom kolu su izabranici Alfreda Šredera odigrali jedan poprilično dobar meč na gostovanju kod favorizovanog Liverpula, ali su nažalost “kopljanici” taj duel na “Enfildu” izgubili i to nakon pogotka koji su primili u 89. minutu.
Najzad, što se tiče najkvalitetnijeg ranga holandskog fudbala, u ovom trenutku se Dušan Tadić i drugari nalaze na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani AZ Alkmar, koji se zanimljivo trenutno nalazi ispred dva najveća favorita za titulu šampiona Holandije.
U prošlom kolu su “kopljanici” odigrali jedan od svojih najslabijih mečeva u dosadašnjem toku šampionata, pošto su na svom terenu gde igraju zaista sjajan fudbal samo remizirali protiv Iglsa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Što se izostanaka za ovaj duel sa Napolijem tiče, trener Šreder ovog puta neće moći da računa na Kaplana i Sančeza, dok su pod velikim znakom pitanja Setford i Ihataren.

Napoli: Fenomenalne partije na startu sezone!

Prošle sezone je Napoli ostvario svoj primarni cilj, a to je naravno plasman u Ligu šampiona, pošto je ova ekipa na kraju završila na sjajnom trećem mestu na tabeli.
Sve to nam je zapravo dalo potvrdu da Lučano Spaleti radi dobar posao na klupi Napolitanaca, pa je italijanski stručnjak dobio poverenje uprave i za ovu sezonu, i sva je prilika da je to bio odličan potez čelnih ljudi kluba sa stadiona “Diego Armando Maradona”.
Naime, u ovom trenutku se Napolitanci nalaze na sjajnom prvom mestu na tabeli italijanske Serije A, uz isti broj bodova kao i drugoplasirana Atalanta.
U prošlom kolu je ekipa iz Napulja odigrala još jedan sjajan meč i bez većih problema došla do trijumfa u duelu sa Torinom, pošto je krajnji rezultat bio 3:1.
Do sada je četa Lučana Spaletija odigrala osam mečeva u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala i ostvarila čak šest trijumfa, uz dva remija, i jasno istakla kandidaturu na Skudeto.
Kada je u pitanju Liga šampiona, utisak je da je Napoli tim koji je možda čak do sada i najviše pokazao.
Naime, nakon dva odigrana kola elitnog takmičenja ekipa sa stadiona “Diego Armando Maradona” se nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prvom kolu je italijanski tim odigrao jedan od najboljih evropskih mečeva u poslednjih dvadesetak godina, pošto je na domaćem terenu deklasiran Liverpul rezultatom 4:1.
I u drugom kolu su Napolitanci odigrali fenomenalan meč na gostovanju kod Rendžersa, koji slovi za tim koji igra fenomenalno na svom stadionu, a taj duel na “Ajbrojksu” je završen rezultatom 0:3, pa dolazimo do zaključka da je Napoli na dva odigrana susreta Lige šampiona postigao čak sedam golova a primio samo jedan, što nam možda i najbolje pokazuje koliko dobro igra ova ekipa na startu sezone.
Kada su izostanci u pitanju, Lučano Spaleti ovog puta neće moći da računa na prvog špica Osimena, što će svakako biti veliki hendikep, dok je pod velikim znakom pitanja i Gaetano.

Naš predlog

Reč je o dva tima koja igraju za gol više, pa smo zaista mišljenja da se golovi na “Johan Krojf Areni” ne bi smeli dovesti u pitanje, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.56.

Poznato je koliko dobro Ajaks igra na svom terenu, o čemu svedoči podatak da je tim iz Amsterdama u dosadašnjem toku sezone odigrao pet mečeva na svom stadionu i ostvario četiri trijumfa, uz jedan remi, pa smo mišljenja da bi bilo sjajno da probate sa igrom 1X&3+ za koju je Meridianbet pripremio odličan koeficijent 2.34.

Za kraj, za očekivati je da oba tima postignu makar po jedan gol na ovom u najavi sjajnom susretu, pa vam preporučujemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.