NOVI ISPIT ZA “VEČITE”: Zvezda i Partizan jure bodove u Evropi, Meridian DUPLIRA BONUS!

Crvena zvezda i Partizan na novom ispitu – Meridian ponovo časti!

Crvena zvezda i Partizan na novom ispitu – evropskom! 

Takmičenje u Ligi Evrope i Ligi konferencija se nastavlja, a to znači da na terenu ponovo gledamo “večite rivale”. Crvena zvezda će na svom terenu dočekati Ferencvaroš, dok će Partizan na megdan Kelnu. 

Ni jedni ni drugi ne blistaju u poslednje vreme, ali u prethodnim mečevima u Super ligi Srbije, i Zvezda i Partizan su upisali pobede, te u dobrom raspoloženju dočekuju nove evropske duele. A, kako biste i vi ostali u dobrom raspoloženju pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja je rešila da časti obe strane Topčiderskog brda. 

Bilo da ste crveno ili crno-beli, verujemo da ćete ove večeri biti ili na stadionu ili uz TV, a da sve podignete na viši nivo – pobrinuo se upravo Meridian. Naime, sportska kladionica Meridian sve novoregistrovane korisnike časti fantastičnim BONUSOM DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD i 200 SPINOVA! 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

Dakle, svi uslovi da podržite svoj tim su stvoreni! 

Ako verujete u pobedu Crvene zvezde protiv Ferencvaroša – iskoristite kvotu 1.95 na trijumf izabranika Miloša Milojevića, a za one kojima je crno-bela boja bliža srcu stiže kvota 7.00 na pobedu Partizana. 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

Fudbal i Meridian – dobitna kombinacija! Uveri se i sam! 

NOVO U MERIDIANU: Osim što donosi fantastičan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD i 200 SPINOVA, Meridian časti i postojeće korisnike, koji su se registrovali, a još uvek nisu deponovali svoj novac. Sve što je potrebno jeste da uplatiš prvi depozit, odigraš tiket i na tvoj račun stiže – 100% bonusa na depozit i 200 SPINOVA za igru Pirates Power.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*