Tiket dana (subota, 08.10.2022)

Tiket dana

Kao i svake subote ponuda je odlična i treba je iskoristiti za dobitak. Kvote koje smo predložili bile su aktuelne u trenutku pisanja analize.

Čelsi – Vulverhempton – 1,2+ @ 1.67 u Mozzartbet

”Plavci” drugačije deluju pod vođstvom Grejema Portera. Bivši strateg Brajtona ima mnogo iskustva u Premijer ligi i nije mu trebalo puno vremena za prilagođavanje, mada je Čelsi mnogo veći klub od ”Galebova”. Posle trijumfa u londoskom derbiju protiv Kristal Palasa prošle subote, ”Plavci” su u utorak odigrali najbolji meč u sezoni i ubedljivo pobedili Milan u Ligi šampiona. Taj duel bio je višestruko značajan za Čelsi jer bi eventualni neuspeh sveo njihove šanse za prolazak u mnokaut fazu na domen teorije. Sada je znatno lakše, ali daleko od toga je je sve završeno. Već u sredu igra se revanš na San Siru, ali pre toga Čelsi mora da dobije Vulverhempton na Stamford Bridžu i ostane u igri za visok plasman u Premijer ligi. ”Vukovi” su vezali dva poraza, a zanimljiv podatak je da su u duelu sa Vest Hemom prošle nedelje u startnoj postavi imali čak osmoricu Portugalaca. Očekujemo trijumf domaćih i barem dve lopte u mreži Vulvsa. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.67.

Legija – Varta – 1 @ 1.95 u Mozzartbet

Velikan iz Varšave polako se vraća u vrh poljskog fudbala. Prethodna sezona bila je katastrofalna, najgora u ovom veku, ali je ova počela sasvim zadovoljavajuće. Pitanje je koliko armiju navijača Legije zadovoljava trenutno treće mesto na tabeli Ekstraklase, ali vodeći Rakov ima samo dva boda više i to nije razlika koju je nemoguće nadokanditi. Liga je izuzetno izjednačena, a prednost Legije može da bude svežina pošto niti su igrali kvalifikacije, niti su u grupnoj fazi nekog evropskog kupa. U prošlom kolu odigrali su bez golova u Poznanju protiv Leha, a kada igraju na svom terenu imaju četiri pobede i remi na pet utakmica. U goste im stiže Varta, ekipa koja je u ponedeljak iznenadila Šljonsk i odnela sva tri boda. Tim iz Poznanja je na 11. mestu i to je pozicija koja njih zadovoljava s obzirom da im je ovo druga sezona u eliti. Predlažemo jedinicu za koju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.95.

Giresunspor – Bešiktaš – T22+ @ 1.87 u Mozzartbet

”Crno-beli” iz Istanbula su rešeni da vrate titulu šampiona koja je prošle godine prešla u Trabzon, grad na obali Crnog mora. Sezona je zanimljiva, mnogo je iznenađujućih rezultata, a Bešiktaš se trenutno nalazi tek na šestom mestu, ali samo sa dva boda manje od vodećeg Bašakšehira. Čak sedam timova je smešteno u samo tri boda pa se svakog kola menja raspored timova na vrhu tabele. Bešiktaš je u prošlom kolu igrao gradski derbi protiv Fenerbahčea i on je okončan bez golova. Ne događa se često da fudbaleri ovog tima ne postignu gol na nekoj utakmici, pošto su već dali 16 golova, dva po meču. Sledi im gostovanje kod Giresunspora, tima koji pre dve sezone ušao u eliti i koji je veliki dužnik Bešiktaša iz prošle sezone. Naime, Giresuspor je pobedio u Istanbulu sa 4:0, dok je duel u Giresunu završen bez pobednika i bez golova. Giresunspor je na svom terenu u ovom prvenstvu odigrao tri utakmice i dve je izgubio. Bešiktaš je na strani bez poraza, a postigao je čak osam golova na tri meča. Naš predlog je gost daje dva gola, a koeficijent za T22+ u kladionici Mozzartbet iznosi 1.87.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 6.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.