Tiket dana (nedelja, 09.10.2022)

Tiket dana

Svaki vikend je prilika da se između mnogo ponuđenih utakmica izaberu prave, ali je i mogućnost greške povećana. Predložene kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja analize.

Vest Hem – Fulam – T12+ @ 1.78 u MaxBet

Pobeda nad Vulverhemptonom trebala bi da znači prelomnu tačku u sezoni za ekipu Vest hema. ”Čekiaćri” su startovali u Premijer ligi ispod svih očekivanja i posle 8 utakmica nalaze se tek na 15. mestu sa samo 7 bodova. Trijumf nad ”Vukovima” bio je tek drugi u sezoni, a prvi na domaćem terenu. Mnogo bolje tim Dejvida Mojesa igra u Evropi, u Ligi konferencija su zabeležili tri pobede na isto toliko utakmica, a u četvrtak su slavili u Briselu protiv Anderlehta. Ono što brine navijače ovog tima je neefikasnost. Na osam utakmica u prvenstvu dali su samo pet golova, a pobeda protiv Vulvsa je bio prvi me na kome su dva puta zatresli mrežu rivala u Premijer ligi. Fulam je startovao mnogo bolje, ali je u prošlom kolu doživeo težak poraz na svom Krejven Kotidžu od Njukalsa. Razloga je dosta, a porazu je najviše doprineo neoprezni Čaloba koji je zaradio crveni karton u ranoj fazi meča. Pitanje je da li će trener Silva moći da računa na Aleksandra Mitrovića u gradskom derbiju, srpski napadač povredio se protiv Njukasla i izašao iz igre još u prvom poluvremenu. Vreme je da Vest Hem postigne neki gol više od jednog, pa je naš predlog domaćin daje dva gola. Za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.78.

Menhengladbah – Keln – GG3+ @ 1.85 u MaxBet

”Ždrepci” i ”Jarčevi” su najveći rivali u Bundesligi. Nešto kao kad igraju Šalke i Dortmund. Pobeda u međusobnom duelu vredi mnogo više od tri boda, a u prošloj sezoni Keln je bio mnogo uspešniji i dobio oba duela sa 3:1 i 4:1. Vreme je da se Borusija revanšira, ali oni u ovaj meč ulaze posle katastrofe koju su dođiveli u Bremenu kada su od Verdera izgubili sa 5:1. Tim porazom upropastili su sjajn trijufm nad Lajpcigom, kolo ranije, što im je bio najbolji meč od početka sezone. Ni Keln ne ulazi u najboljem raspoloženju u ovam meč, za to je zaslužan Partizan koji je slavio u gradu na Rajni u četvrtak u trećem kolu Lige konferencija. Već u četvrtak Keln putuje u Beograd, bez svojih navijača zbog kazne, a to će biti okršaj od koga će umnogome zavisiti konačni poredak u ovoj grupi. U subotu je Keln slavio protiv Dortmunda na svom Rajn Energiju, a na strani još nije izgubio u prvenstvu. Biće ovo zanimljiva utakmica sa dosta golova. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 1.85 u kladionici MaxBet.

Fejnord – Tvente – GG3+ @ 1.98 u MaxBet

Domaćin je bez pobede na tri prethodna meča, dva u Erediviziji i jednom u Ligi Evrope. Remi sa Mitjilandom u Herningu u četvrtak nije tragično shvaćen mada je Fejnord imao prednost od dva gola u Danskoj. Priliku da pobede Mitjiland imaće u četvrtak kada vicešampion Danske dođe na ”Der Kajp” u roterdam. Više brinu propusti u domaćem prvenstvu. Fejnord je prvo poražen u goleadi u Ajndhovenu protiv PSV-a sa 4:3, mada je i u tom meču odlično počeo. Kolo kasnije, prošle nedelje, gostovali su u Herenvenu i odigrali 1:1. Srećom po njih bodove gube i Ajaks i PSV, pa je trenutni lider AZ Alkmar sa 20 bodva, a Fejnord je četvrti sa četiri boda manje. Njihov rival u ovom kolu je Tvente. Tim iz Enšedea je igrao u kvalifiakcijama za Evropu, ali je ispao na poslednjem stepeniku od Fiorentine. Tim iz Enšedea je ostavio sasvim dobar utisak, ali je morao da se okrene domaćim takmičenjima. Trenutno su peti, imaju samo bod manje od Fejnorda, a sigurno je da u meč ulaze odmorniji i svežiji. Problem za Tvente je to što mnogo bolje igraju na svom terenu nego na strani gde su bez pobede na tri poslednja gostovanja. Golovi su najsigurniji, očekujemo ih na obe strane i barem tri ukupno. Za GG3+ kvota je 1.98 u kladionici MaxBet.

KuPS – Inter Turku – 1 @ 1.50 u MaxBet

Veliku priliku je imao tim iz Kuopija da se dodatno približi Helsinkiju ali nije uspeo da pobedi Haku na svom terenu u zaostalom meču. Da su osvojili sva tri boda sada bi imali samo dva boda manje od aktuelnog šampiona. Ni četiri poena razlike nisu nenadoknadivi, pogotovo jer i HJK gubi dosta bodova, sasvim neočekivano. Uz sve to lider iz prestonice igra u Evropi i to bi mogla da bude prednost KuPS-a, pogotovo kada budu igrali protiv Helsinkija. Možda će se novi prvak Finske i odlučiti u međusobnom sudaru ova dva tima u poslednjem kolu, ali da bi se to dogodilo KuPS mora da pobedi u naredna dva kola, a Helsinki kiksne bar jednom. Inter je svoje ambicije ostavrio plasmnom u plej-of, a sada igra gotovo rekreativno. Na poslednja tri meča upisao je poraze sa samo jednim datim golom. Ovde je domaćin veliki favorit, a za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.50.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 9.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.