Tiket za veče (nedelja, 09.10.2022)

tiket dana

Da vidimo šta nam je preostalo za kraj vikenda. Biće nekoliko zanimljivih utakmica u nedelju uveče. Predložene kvote mogu biti izmenjene.

Barselona – Selta – 1,2+ @ 1.53 u Mozzartbet

Katalonci su pet prethodnih mečeva u La Ligi dobili bez primljenog gola. U utorak su primili jedan u Milanu na Meaci i to je bilo dovoljno da dožive poraz. Revanš sa ”neroazurima” mogao bi da bude meč polusezone za Barselonu pošto bi neuspeh mogao da ih izbaci iz trke za plasman u osminu finala Lige šampiona, što im se dogodilo i prethodne godine. Bajern je prvi u grupi, a Barsa i Inter se bore za drugo mesto. Protiv Selte im neće biti lako, ali će morati da pobede ako žele povratak na vrh tabele s obzirom da je Real pobedio Hetafe na strani. Naš predlog je pobeda domaćina uz bar dva gola. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.53.

Roma – Leće – 1 @ 1.45 u Mozzartbet

Veliku pobedu upisala je Roma prethodnog vikenda na Meaci protiv Intera, ali je u četvrtak na svom Olimpiku poražena od Betisa. Tim porazom zakomplikovala je situaciju u grupi, pošto ima jednu pobedu i dva poraza. Ipak, Liga Evrope im je možda u drugom planu jer navijači žele Skudeto, a Murinjo je zbog toga i doveden. Na kraju krajeva evropski trofej je doneo prošle sezone, vreme je za domaći. ”Vučica” je pred ovo kolo imala četiri boda manje od vodećeg trojce Milan, Napoli i Atalanta i pobeda nad Lećeom je obaveza. Gosti su sasvim solidni, izgubili su samo od Torina u prethodnih pet mečeva pa bi Roma morala da bude prezadovoljna i minimalnim trijumfom. Za jedinicu se dobija kvota 1.45 u kladionici Mozzartbet.

Rojal Union – Serkl Briž – T12+ @ 1.72 u Mozzartbet

Vicešampion Belgije u seriji je od četiri uzastopne pobede, dve u Župiler ligi i dve u Ligi Evrope. U četvrtak su slavili na teškom gostovanju u Bragi i sa tri pobede iz isto toliko utakmica gotovo su obezbedili evropsko proleće. Sada moraju da uhvate priključak sa vodećim timovima Antverpom i Genkom, a prvi cilj je plasman u plej-of. Serkl Briž je u prošlom kolu šokirao Gent u gostima, a i hiljade kladilaca pošto je taj trijumf stigao posle sedam utakmica bez pobede. Naš predlog je domaćin daje dva gola na meču, a za T12+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.72.

Braga – Šaves – 1 @ 1.45 u Mozzartbet

Braga je imala baš lošu prethodnu sedmicu. Doživeli su dva neugodna poraza, prvi u ligi od šampiona Porta, a onda i u Ligi Evrope od belgijskog Sent Žila. Benfika i Porto su ispred njih, vodeći dvojac je već završio svoje mečeve u ovom kolu, a Braga mora da pobedi Šavez i ponovo se izjednači sa Portom na drugom mestu na tabeli. Gosti stižu posle četiri utakmice bez pobede, ali ne zaboravite da su dobili na dva prva gostovanja u prvenstvu ove sezone i to protiv Maritima i Sportinga u Lisabonu. Neće biti lako Bragi ali moraju da pobede. Predlog je jedinica, a koeficijent za nju je 1.45 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 5.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.