FANTASTIČNA NAGRADA ZA NOVAJLIJE: DVA SAMSUNG Z FLIP TELEFONA – OVDE preuzmi svoj model!

Postani deo najbolje zabave! Registruj se u Meridianu – čekaju te dva magična telefona, pregršt bonusa za sportsko klađenje i poklon spinova!

Da li ste maštali da imate jedan od najpopularnijih telefona današnjice u svom vlasništvu? Samsung Z Flip 4 nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Od prelepog dizajna, preko vrhunskih performansi, osećaj je neponovljiv!

Sada vam se pruža prilika da osvojite ovaj magičan telefon! Ali, znate šta? Meridian će svojim novalijama prirediti dva turnira koja donose dva modela Samsung Z Flip telefona!

Kako do neodoljivog telefona?

Pre svega, potrebno je da se registrujete tokom oktobra nakon čeka dobijate 2.000 DINARA BONUSA za SPORTSKO KLAĐENJE i 200 SPINOVA na slot igri Maya’s Treasure!

Nakon toga možete se oprobati u dva zasebna takmičenja: odigrajte najviše tiketa na sportskom klađenju, a ako više volite slot igre takmičite se u broju odigranih spinova na odabranim igrama provajdera Expanse Studios!

Takmičenje važi za sve igrače registrovane od 01.10.2022 do 31.10.2022. na meridianbet.rs sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Uplatite tiket u iznosu od 100 DINARA ili više od toga, ili podesite svoje uloge na slotovima na 20 DINARA po spinu!

Sa detaljima ove promocije se možete upoznati na sajtu Meridian kladionice, ali ovo nisu jedine nagrade koje možete osvojiti!

Nagrade ne osvajaju samo šampioni, već će i igrači koji se nađu sve do 5. mesta na rang-listi moći da se izbore za dodatne bonuse za klađenje i poklon spinove!

Sve o aktuelnoj promociji za novajlije saznajte OVDE!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.