Tiket dana (utorak, 11.10.2022)

Tiket dana

Evropski kupovi se igraju po ubrzanom ritmu a razlog je Mundijal u Kataru koji je pred nama. Večeras se igra prva polovina utakmica 4. kola Lige šampiona. Predložene kvote bile su važeće u trenutku pisanja teksta.

Dinamo Zagreb – Salcburg – 1x,2+ @ 1.78 Mozzartbet

Teškom mukom ”Bikovi” su dobili Zagrepčane pre šest dana u Salcburgu. ”Modri” su srušeni sa bele tačke u finišu susreta, a u sudijskoj nadoknadi im je poništen gol za izjednačenje zbog opravdanog ofsajda. Posle žreba se smatralo da će dueli ova dva tima odlučiti o trećem mestu u grupi, s obzirom da su se veće šanse davale Čelsiju i Milanu. Međutim, već u prvom kolu Dinamo je pobedio Čelsi u Maksimiru, a Salcburg remirirao sa Milanezima kući i Čelsijem na Stamford Bridžu. Situacija se zakoplikovala, vodi Salcburg sa 5 bodova, Milan i Čelsi imaju po četiri, a Dinamo tri. Sva četiri tima mogu do nokaut faze, a mnogo toga biće jasno nakon ovog kola. Dinamo bi porazom, najverovatnije, ostao bez šansi za evropsko proleće, a ako su uspeli da pobede Čelsi, zašto ne bi i Salcburg, koji ove sezone nije onako dominantan ni u austrijskom Bundesligi. Naš predlog je dušla šansa na domaćina uz bar dva gola ukupno. Za 1x,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.78.

Pari Sen Žermen – Benfika – 1x,4+ @ 2.70 u Mozzartbet

”Orlovi” su pokazali zube Parižanima u prvom meču i uspeli da ostanu neporaženi. Ove dve ekipe su favoriti za prolaz u osminu finala, posebno zbog činjenice da su već pobedili Juventus, jedinog konkurenta u borbi za prva dva mesta, s obzirom da je izraelski Makabi zalutao u ovakvu konkurenciju. Benfika je u prednosti jer je ”Staru damu” pobedila u Torinu, ali ”Sveci” imaju remi iz Lisabona i priliku da pobedom na svom Parku Prinčeva obezbede mesto među 16 najboljih. Radi se o dve ekipe koje igraju ultraofanzivan fudbal, za PSŽ to nije ništa novo, ali verujemo da će i Benfika koristiti svaku priliku da napadne svog domaćina s obzirom da se od Mbapea i ostalih napadača francuskog šampiona ne možete samo braniti 90 minuta. Možda su strelci PSŽ-a i Benfike ostali dužni u prvoj utakmici pošto su dali samo po jedan gol, pa sada očekujemo da se iskupe. Verujemo u dosta golova, a jedinici ćemo dodati i nerešen ishod, ko zna svašta je moguće. Za 1x,4+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.70.

Seltik – Lajpcig – 1x,2+ @ 1.95 u Mozzartbet

Značajan meč igra se i u Glazgovu. I u ovoj grupi bilo je iznenađujućih rezultata, kao što je pobeda Šahtjora u Lajpcigu, ali i remi Ukrajinaca i Škota na neutralnom terenu u Poljskoj. Baš taj osvojeni bod daje nadu ”Keltima” da mogu do evropskog proleća, makar u Ligi Evrope. Za to im je neophodno da osvoje četiri boda u mečevima sa Lajpcigom i Šahtjorom na svom Seltik parku, pošto ne verujemo da imaju neke realne šanse protiv Reala u Madridu. Sličan plan ima i Lajpcig koji se malo povratio pobedom nad Seltikom posle dva poraza na stratu. Oni negde moraju da nadoknade bodove izgubljene od Ukrajinaca, a pravo mesto mogao bi da bude Glazgov. Ono što brine novog trenera ”Bikova” Marka Rozea je činjenica da je Lajpig ove sezone pobedio samo na jednom gostovanju u zvaničnim mečevima, i to u domaćem kupu prtiv tima iz četvrte lige. Seltik je nezgodan domaćin i smatramo da neće izgubiti od Lajpciga. Uz duplu šansu na domaćina dodajemo i barem dva gola ukupno. Za 1x,2+ kvota je 1.95 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.