Tiket dana (sreda, 12.10.2022)

Tiket dana

Utakmicama u četiri preostale grupe završava se četvrto kolo u Ligi šampiona i sledi nam dvonedeljna pauza. Grupna faza ulazi u sam finiš i svaki bod je veoma bitan. Preldložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Rendžers – Liverpul – 2,3+ @ 1.83 u Meridianbet

Posle poraza u derbiju od Arsenala i Jirgen Klop je priznao da Liverpul ove sezone nije više kandidat za titulu u Engleskoj. Ma koliko ta ocena bila brutalna i bolna za navijače ”Redsa”, ona je, pre svega, iskrena i svako to vidi. Najveći problem Liverpula je porozna odbrana, deo tima koji je prethodnih sezona bio glavni adut, pa će nešto morati da se menja koliko u zimskom prelaznom roku. Sada je sav fokus na Ligi šampiona, ”Redsi” solidno stoje u grupi ali sigurno je da ih peče onaj ubedljiv poraz u Napulju na startu takmičenja. Na ruku im je išla pobeda Napolija u Amsterdamu prošle sedmice pa sada Ajaks zaostaje za njima tri boda. Da bi izbegli situaciju da o njihovom plasmanu u nokaut fazu odlučuje direktni duel sa Ajaksom u Holandiji, moraju da pobede u Glazgovu. Rendžers je plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona ispunio svoj cilj, preko dve decenije nisu bili članovi evropske elite, a navijači će im oprostiti čak i da grupu završe i bez osvojenog boda, što nije nemoguće. Do sada su izgubili sva tri meča, primili su devet a nisu dali ni gol. Možda zatresu mrežu Liverpula, ali bodovi idu južno, u Englesku. Uz pobedu gostiju dodajemo i bar tri gola na meču. Za 2,3+ kvota je 1.83 u kladionici Meridianbet.

Sporting – Marsej – 1x,0-3 @ 2.00 u Meridianbet

Veoma važan meč igra se na stadionu Žoze Alvalade u Lisabonu. Ova grupa je potpuno izjednačena a, pomalo neočekivano, u vođstvu je Sporting sa 6 bodova i pored ubedljivog poraza u Marseju pre oam dana. Taj trijumf vratio je Olimpik u igru posle dva startna poraza od Totenhema u Londonu i Ajntrahta u Frankfurtu. Sada tabela izgleda ovako: Sporting ima 6, Totenhem i Ajntraht po 4, a Olimpik tri boda. Sve je moguće u tri preostala kola, ali će pobednik ovog meča svoje šanse za plasman u osminu finala učiniti znatno većim. Francuski vicešampion mora negde da nadoknadi poraz od Ajntrahta na Velodromu, a Sporting ima bonus iz Frankfurta, ali i pobedu nad Totenhemom, koji je, po svima, najjači tim u grupi. Umeo je Sporting da strpljivo sačeka svoju šansu prtoiv Engleza, pa verujemo da neće srljati ni protiv Olimpika i pored teškog poraza prošle sedmice. U prvom meču već u prvih 45 minuta viđena su četiri gola. Ne očekujemo ništa slično sada, pogotovo jer bi čak i remi ostavio obe ekipe u igri. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz nešto manji broj pogodaka. Za 1x,0-3 kvota je 2.00 u kladionici Meridianbet.

Bristol Siti – Preston – x2,0-2 @ 2.41 u Meridianbet

Zaostali meč 9. kola engleskog Čempionšipa dolazi u mnogo boljem trenutku za goste nego za domaćina. Preston se dobim igrama popeo na 8. dok je Bristol Siti pao na 18. mesto na tabeli. Sećamo se početka sezone kada je Preston na prvih sedam kola bio bez primljenog gola, a postigao je samo dva. Pet puta su igrali bez golova, a minimalnim rezultatom pobedili su Luton i Koventri na strani. Prvi poraz usledio je tek u osmom kolu, a i prvi primljeni gol kada su sa 1:0 izgubili od Birmingema na svom terenu. Još jedna zanimljivost, prvi gol na strani primili su u 10. kolu, a prvi gol koji su postgli pred svojim navijačima desio se tek u 12. utakmici kada su sa 1:0 slavili protiv Vest Broma. Prva utakmica u kojoj je bilo mnogo golova, a da je Preston bio jedan od rivala, dogodila se u subotu kada je ovaj tim neočekivano slavio u Noriču sa 3:2. Bristol je bez pobede već pet rundi, a u tom intervalu uzeo je samo jedan bod. Ne očekujemo golove, to je jasno, ali ni poraz Prestona koji još nije izgubio na strani. Za x2,0-2 kvota je 2.41 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 8.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.