Tiket dana: Poeni igrača (petak, 14.10.2022)

Večeras se igra pet utakmica 2. kola Evrolige. Još je rano da se sagleda u kakvoj su formi ekipe ali i njihovi košarkaši, ali je igranje na manje/više poena zanimljiv vid klađenja pa da pokušamo. Kvote i granice mogu biti neznatno izmenjene.

Skoti Vilbekin (Fenerbahče) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.90 u MaxBet

Odlični strelac je letos Izrael zamenio Turskom i iz Makabija prešao u Fenerbahče. Debi pred navijačima turskog velikana u Evroligi imaće upravo protiv svog bivšeg kluba, i to bi mogao da bude dodatni motiv za njega. Vilbekin je u prvom kolu nove sezone u pobedi svog tima na gostovanju u Minhenu postigao samo 6 poena, ali je i igrao svega 17 minuta i nije mnogo ni šutirao Znatno efikasniji bio je u prvenstvenom duelu protiv Bujukčekmečea za vikend i trijumfu svog tima doprineo je sa 18 poena. U dresu Makabija je protiv Fenera postigao 14 koševa prošle sezone i verujemo da i sada može barem toliko. Granica je na 13,5 a za (+) poene u kladionici MaxBet kvota je 1.90.

Dante Egzum (Partizan) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.75 u MaxBet

Australijanac je pravi kotor Partizana na početku sezone od koje u ovom klubu mnogo očekuju. Ekipa se vratila u Evroligu ali je već na startu upoznala sve ”čari” ovog takmičenja. Valjak je ubedljivo poražen u Berlinu od Albe, a jedini košarkaš koji je zadovoljio, tačnije oduševio, bio je Dante Egzum. Bivši igrač Barselone žestoko je otvorio meč i postigao skoro sve poene za crno-bele na početku. Kada je on usporio, Partizan je stao i Alba je lako pobedila. Bio je Egzum odlična i u Skoplju protiv MZZT-a i mada nije doveden kao poenter, najbolji je strelac Partizana na početku sezone. Pošto je Jam Madar još uvek rovit a Avramović povređen, Eguzma čeka solidna minutaža i u Vitoriji pa očekujemo da prebaci ponuđenu granicu od 11,5 poena , za koju je kvota u kladionici MaxBet 1.75.

Bili Beron – Poeni + (granica 11,5) @ 1.85 u MaxBet

Bivši košgeter Crvene zvezde ponovo je promenio klub ovog leta. Ruski klubovi su izbačeni iz evropskih takmičenja, pa je on iz Zenita prešao u milansku Olimpiju. U prvom kolu Evrolige najzaslužiji je bio za pbedu u Vilerbanu nad Asvelom. Francuzima je ubacio 18 poena za nešto više od 28 minuta na parketu, a imao je odličan učinak i što se skokova i asistencija tiče. Olimpija u trećem kolu igra u Areni protiv Partizana, taj meč je već u utorak, a pre toga će debitovati pred svojim navijačima protiv berlinske Albe. Oba tima dosta polažu u šut za tri poena, a glavni ”snajperista” domaćina je Beron. Kladionica MaxBet je ponudila granicu od 11,5 poena za američkog beka, a za (+) koševe se dobija koeficijent 1.85 u kladionici MaxBet.

Nando De kolo – Poeni + (granica 14,5) @ 1.75 u MaxBet

Asvel će imati mnogo problema u aktuelnoj sezoni, dosta je igrača otišlo ali su stigla dvojica bivših francuskih reprezentativaca, Žo Lovernj i Nando De Kolo. Ovaj drugi je napustio Fenerbahče i odmah preuzeo dirigentsku palicu u svoje ruke u timu iz lionskog predgrađa. Ni njegova sjajna partija u prvom kolu protiv Olimpije nije pomogla Asvelu da dođe do prvog trijumfa, a iskusni bek je postigao 18 koševa. Sada francuskom timu sledi gostovanje u Valensiji, španska ekipa je takođe poražena u prvom kolu protiv zemljaka iz Baskonije, pa je i njima trijumf obaveza. Neće biti lako Asvelu, a da bi imali neke šanse De Kolo će morati barem da ponovi izdanje iz prvog kola. Granica je na 14,5 poena, a za (+) se dobija kvota 1.75 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 10.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.