Tiket za veče (subota, 15.10.2022)

tiket dana

Navikli smo da u večernje sate pretresemo šta je ostalo od ponude za ovaj dan vikenda. Pa da vidimo. Kvote mogu biti neznatno izmenjene u nekom momentu.

Leuven – Genk – 2 @ 1.73 u CircusBet

Domaćin uopšte nije tim koga treba potceniti ali je Genk u naletu i neće biti iznenađenje ako se uskoro nađe na vrhu tabele. Smanjili su zaostatak za Antverpom na samo dva boda, pa bi ta rokada potencijalno mogla da se dogodi već posle ovog kola, ali je izvesnije da se sačeka još malo. Genk je u seriji od četiri pobede, dok je Leuven u prošlom kolu deklasirao poslednjeplasirani Varegem u gostima, pa dočekuje renomiranog rivala u dobrom raspoloženju. Naš predlog je, ipak, dvojka. Za pobedu Genka u Heverleu u kladionici CircusBet dobija se koeficijent 1.73.

Hanover – Arminija – 3+ @ 1.62 u CircusBet

Eto šta vam je nemačka Cvajta. Tim koji je dve prethodne sezone proveo u Bundesligi posle 11 kola nalazi se na poslednjem mestu u drugoj nemačkoj lligi. Arminija je osvojila samo 8 bodova, ali to ne znači da ne mogu nekom serijom pobeda da se priključe timovima u gornjem domu. Za sada to ne izgleda realno, u dva prethodna kola doživeli su poraze, očekivan u Dizeldorfu i potpuno iznenađujući na svom terenu od Karlsruea. Dva poraza iza sebe ima i Hanover, onaj nesrećan od Hamburgera u poslednjim sekundama i od Hajdenhajma prošlog vikenda. Tim sa severa pao je na 7. mesto i pobeda nad Arminijom mu je imperativ. Mada gosti nemaju trijumf na strani, nismo ubeđeni u jedinicu pa vam predlažemo igru na golove. Za 3+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.62.

Vintertur – Grashopers – GG @ 1.56 u CircusBet

Čini nam se da se debitant u švajcarskoj Super ligi pomalo privikava na igranje u eliti i u dva prethodna kola uzeli su četiti boda, a oba puta su gostovali. Vintertur je pobedio u Sionu a onda odigrao bez golova sa šampionom u Cirihu. Sada im predstoji duel sa drugim ciriškim timom, samo sada u Vinterturu, koji je ionako predgrađe Ciriha. ”Skakavci” su odigrali spektakularan meč u prošlom kolu protiv Siona na Lecigrund, bilo je 4:4, pa su tako vezali drugi uzastopni remi, posle obog u gradskom derbiju sa Cirihom. U prvom delu sezone Grashopers je lako pobedio Vintertuur sa 3:0, ali sada bi to moglo teže da ide. Naš predlog je igra gol-gol sa koeficijentom 1.56 u kladionici CircusBet.

Lans – Monpelje – 3+ @ 1.55 u CircusBet

Domaćin je perfektan na svom terenu u dosadašnjem delu sezone. Na pet utakmica Lans ima isto toliko pobeda i zahvaljujući tome zauzima visoko 4. mesto pred 11. kolo u francuskoj Ligi 1. Monpelje je niže na tabeli, ali kada igra ovaj tim uzbuđenje je zagarantovano. Na utakmicama Monpelje pada ubedljivo najviše golova, dali su 21 i isto toliko primili na deset utakmica, pa je u proseku padalo više od četiri gola po meču kada su oni jedan akter. Nema razloga da ih u Lansu bude manje od tri, a bolje je izbeći jedinicu jer jednom i tim sa krajnjeg severa Francuske mora da podbaci kao domaćin. Gosti će morati da proputu čitavu Francusku da bi sa juga stigli na sever i ne verujemo da će jeftino prodati kožu. Za 3+, što je naš predlog, koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.55.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici CircusBet iznosi 6.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.