Tip dana: Liverpul – Mančester Siti: Poslednji voz za Klopa i Redse koji vozi ka tituli!

U nedelju je spektakularna ponuda za klađenje pošto nas očekuje pregršt veoma interesantnih duela, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Liverpula i Mančester Sitija.
Susret između ova dva tima je na programu u 17 časova i 30 minuta
.

Liverpul: Mogu li “Redsi” da uhvate poslednji voz za titulu?

Malo ko se nadao da će fudbaleri Liverpula imati ovoliko problema u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Jirgena Klopa nalaze na jedanestom mestu na tabeli uz čak četrnaest bodova manjka u odnosu na proplasirani Arsenal, koji ruku na srce ima i meč više.
U prošlom kolu je tim sa Enfilda poražen upravo od “tobdžija” u jednom sjajnom duelu na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 3:2.
Bio je to drugi poraz Liverpula u ovogodišnjem izdanju Premijer lige, a pored toga je nekadašnji šampion Engleske čak četiri puta remizirao i ostvario samo dva trijumfa.
Ono što nikako nije dobro je podatak da je jedanaestoplasirani tim na tabeli na tri poslednja meča bez trijumfa, pošto je pored tog poraza od Arsenala u prošlom kolu, Liverpul remizirao pre toga sa Brajtonom i Evertonom.
Poslednji trijumf u prvenstvu su “Redsi” ostvarili još krajem avgusta kada su na svom terenu savladali Njukasl rezultatom 2:1.
Što se tiče Lige šampiona, izabranici Jirgena Klopa su se obrukali u prvom kolu, pošto su doživeli katastrofalan poraz na gostovanju kod Napolija, a taj duel na stadionu “Diego Armando Maradona” je završen rezultatom 4:1.
U drugom kolu su fudbaleri Liverpula nekako uspeli da slave na svom terenu protiv Ajaksa, kada je bilo 2:1, i to nakon gola u finišu susreta, da bi u prošlom kolu četa Jirgena Klopa bez većih problema na “Enfildu” slavila protiv Rendžersa rezultatom 2:0.
Isti tim je savladan i pre nekoliko dana na “Ajbroksu” kada je bilo više nego ubedljviih 1:7, čime su “Redsi” došli na korak od plasmana u nokaut fazu, pošto u ovom trenutku ovaj tim drži drugo mesto na tabeli uz čak šest bodova viška u odnosu na trećeplasirani Ajaks.
Za kraj, što se tiče izostanaka, Jirgen Klop ovog puta neće moći da računa na Dijaza, Matipa, Keitu, Artura i Okslejd-Čemberlena, dok su pod velikim znakom pitanja Aleksander-Arnold, Konate i Džons.

Mančester Siti: “Građani” blistaju u poslednje vreme!

Prošla sezona je bila uspešna za Siti, pošto je četa Pepa Gvardiole došla do titule šampiona Engleske i to nakon velike drame u poslednjem kolu, pošto je Aston Vila sve do sredine drugog poluvremena imala prednost od dva gola razlike, međutim, nakon toga je Siti odigrao fantastičnu završnicu, preokrenuo, i došao do druge uzastopne titule u Premijer ligi.
Naravno, “građani” i ove sezone imaju najviše moguće ciljeve, a svakako da će primarni biti “ušati” trofej, pogotovu nakon one bolne eliminacije prošle sezone od Reala.
Veliku stvar u letnjem prelaznom roku je uprava ovog kluba uradila pošto je iz Dortmunda stigao Haland, a na sve to su svi najbitniji fudbaleri ostali u timu, pa je sigurno da će Siti i ovog puta biti glavni favorit za osvajanje šampionske titule.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja engleske Premijer lige, u ovom trenutku se izabranici Pepa Gvardiole nalaze na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Arsenal, koji se mimo svih očekivanja nalazi na vrhu tabele.
U prošlom kolu su “građani” bez većih problema slavili na svom terenu protiv Sautemptona, a taj duel je završen rezultatom 4:0.
Pre toga je ekipa koju sa klupe predvodi Pep Gvardiola odigrala brutalan meč protiv gradskog rivala i savladala Mančester Junajted sa ubedljivih 6:3, pa dolazimo do podatka da je aktuelni šampion Engleske na poslednja dva meča u Premijer ligi postigao čak deset golova.
Kada je u pitanju Liga šampiona, u ovom trenutku se Mančester Siti nalazi na prvom mestu na tabeli grupe G i već je obezbedio plasman u nokaut fazu, čime je jedan od primarnih ciljeva za ovu sezonu već ostvaren.
U prošlom kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja Siti je samo remizirao na gostovanju kod Kopenhagena, ali treba napomenuti i da je šampion Engleske veći deo susreta igrao sa igračem manje pošto je Gomez isključen u 30. minutu susreta.
Za kraj, što se tiče izostanaka, Pep Gvardiola za ovaj derbi meč sa Liverpulom neće moći da računa na Vokera, Stonsa, Mendija i Filipsa.

Naš predlog

“Redsi” moraju da idu na sve ili ništa, pa iz tog razloga najviše i dajemo domaćinu prednost na ovom susretu i preporučujemo vam odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 3.60.

Takođe, i dupla šansa se kotira odlično, a kako nam međusobni mečevi između Liverpula i Sitija uglavnom donese dosta golova, savetujemo vam da probate sa kombinacijom 1X&3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 3.10.

Najrealnija prognoza je da će oba tima postići makar po jedan pogodak na Enfildu za šta je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.