Derbi tiket (nedelja, 16.10.2022)

Tri derbija su pred nama ovog popodneva, po jedan u Nemačkoj, Španiji i Engleskoj. Verujemo da ćete svi biti pred televizorima, osim onih srećnika na tribinama. Pripremili smo jedan kratak tiket za ova tri meča, čisto da nam gledanje bude još zanimljivije. Odlučili smo se za istu igru, pa se zavalite u fotelju i uživajte. Kvote bi mogle malčice da budu izmenjene.

Rael Madrid – Barselona – GG3+ @ 1.71 u Meridianbet

”El Klasiko” se igra malo prerano za naš ukus, nešto posle 16 časova, ali je razlog ogromno interesovanje za ovaj meč širom sveta, pa da ga Kinezi i ostali ne bi gledali u gluvo doba noći, počeće u kasno popodne po srednjeevropskom vremenu. Nećemo analizirati utakmicu, svi znate o kakvim se timovima radi, a trenutno su na vrhu poravnati sa po 22 boda. Za GG3+ kvota je 1.71 u kladionici Meridianbet.

Liverpul – Mančester Siti – GG3+ @ 1.66 u Meridianbet

Kakav nas samo okršaj očekuje na Enfildu od 17.30. Prava je šteta što je Liverpul dosta zaostao u prvenstvu, pa pred ovaj meč ima imperativ pobede, što može da bude opterećenje za Klopov tim. Pobedom od 7:1 u Glazgovu ”Redsi” su najavili povratak u formu, ali je rival aktuelni šampion Siti koji u špicu napada ima neverovatnog Erlinga Halanda. Probudio se i Salah, postigao je het.trik za nešto više od 6 minuta u Škotskoj, pa je naš predlog GG3+ sa kvotom 1.66 u kladionici Meridianbet.

Union Berlin – Dortmund – GG3+ @ 2.30 u Meridianbet

Nemojte se iznenaditi ako meč u Berlinu kvalitetom zaseni prethodna dva. Možda nema tradiciju kao španski ili nije nabijen kvalitetom aktera kao engleski, ali će okršaj Uniona i Borusije biti spektakularan. Domaćin je lider u Bundesligi, ali se i Borusija odlično pokazala i u igri je za ”Salataru”. ”Milioneri” su imali dva kola bez pobede pa moraju igrati na trijumf u prestonici gde su bili uspešni protiv Uniona u prošloj sezoni i slavili sa 3:0. Sada je domaćin još kvalitetniji, nije poklekao ni pred Bajernom, a naš predlog je igra GG3+ za koju je koeficijent u kladionici Meridianbet 2.30.

Ukupna kvota za tri evropska derbija u kladionici Meridianbet iznosi 6.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.