Tiket dana (nedelja, 16.10.2022)

Tiket dana

Danas je dan za derbije. Bliži smo stanovištu da nije nužno njih staviti u tiket pored ovakve ponude, a da treba uživati u tim duelima. Ovo je naš predlog za nedelju. Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Aston Vila – Čelsi – 2 @ 1.85 u Mozzartbet

Čini se da je kriza na Stamford Bridžu nestala onog trenutka kada ga je napustio Tomas Tuhel. Ne, nije Nemac loš trener, uostalo doneo je ”Plavcima” titulu šampiona Evrope i sveta, ali je hemija između njega i igrača jednostavno nestala. Grem Poter dugo bistvuje na premijerligaškim terenima. Nije vodio ovako veliki klub, ali je umeo da sa Brajtonom pobeđuje svaki. Vezao je Čelsi četiri pobede, u Ligi šampiona su dva puta, vrlo lako, pobedili prvaka Italije Milan, a u domaćem prvenstvu bili su bolji od Palasa i Vulverhemptona. Gostovanje u Birmingemu moglo bi lako da bude najteži ispit u poslednje vreme. Aston Vila je takođe četiri kola bez poraza, samo što Džerardov tim u tom intervalu ima tri remija i jednu pobedu. U poslednje vreme Vila igra mečeve sa malo golova, na četiri meča dali su tri, a primili dva gola. Ne zaboravite da su odoleli i Mančester Sitiju na svom Vila parku. I pored svega nama se čini da će Čelsi nastaviti seriju pobeda i predlažemo dvojku. Za nju se dobija kvota 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Cirih – Jang Bojs – 2,2+ @ 2.15 u Mozzartbet

Nama deluje da je ovo fiks dana. Cirih je u tavom kanalu da nam ne deluje da se mogu izvući. Jedina sreća za njih je činjenica da se liga širi naredne sezone i da neće biti direktnog ispadanja, samo će poslednjeplasirani tim igrati baraž protiv trećeg iz Čelendž lige. Aktuelni šampion Švajcarske je još bez pobede u prvenstvu a odigrano je već 10 utakmica. Pored poslednjeg mesta u prvenstvu u Ligi Evrope, u kojoj igraju, doživljavaju blamaže svakog četvrtka. U dvomeču sa PSV-om primili su ukupno deset golova, mogli su i više da se ”Filipsovci” nisu sažalili i smanjili gas. Jang Bojs je bez Evrope, sve je podređeno povratku titule u Bern i sva je prilika da će se taj plan ispuniti. ”Mladi momc” su lideri na tabeli, imaju pred ovo kolo pet bodova više od prvog pratioca Serveta i smatramo da će razlika samo rasti u narednom periodu. Pobeda gostiju neće izostati, u prvom ovogodišnjem međusobnom duelu Jang Bojsi su pobedili Cirih sa 4:0, a i sada će postići bar dva gola. Za 2,2+ kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 2.15.

Nordsjeland – Orhus – T12+ @ 2.10 u Mozzartbet

Odoleva ekipa iz Faruma na vrhu tabele danske Super lige. U prethodnom kolu su osvojili bod na Parkenu protiv aktuelnog prvaka FC Kopenhagena, a na istom mestu više nije uzeo ni Mančester Siti par dana kasnije. Pred 13. kolo imaju dva boda više od prvog pratioca, ekipe Randersa, ali je šampionat toliko izjednačne da je razlika između njih i pretposlednjeg Olbirga deset bodova. Sve može brzo da se okrene, prvi cilj Nordsjelanada je obezbeđivanje Plje-ofa, u borbu za titulu idu šest prvoplasiranih timova, dok će drugi deo lige igrati za opstanak, a ti mečevi često nemaju veliki rezultatski značaj kada neki tim bude zakovan za dno, kao sada Lingbi. Orhus je trenutno na tom željenom 6. mestu, ali ova ekipa u poslednjih šest kola ima čak pet poraza i samo jedan trijumf. Mala je uteha što su tri poraza doživeljana minimalnim rezultatom i to od Mitjilanda, Silkeborga i FC Kopenhagena, evropskog trojca. Vreme je da neko da Orhusu bar dva gola, a ko bi drugi nego lider. Za T12+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 8.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.