Tiket za veče (nedelja, 16.10.2022)

tiket dana

Dan pun derbija se bliži kraju, ali ostalo je nešto i za veče. Pa da ”pretresemo” situaciju. Kvote bi mole biti izmenjene.

Pari Sen Žermen – Marsej – GG3+ @ 1.98 u Meridianbet

Pomalo nezasluženo derbi francuske LIge 1 ostao je u senci utakmica koje su završene u ostalim ligama ”petice”. Ipak, ova dva tima su šampion i vicešampion iz prošle sezone i francuski predstavnici u elitnom evropskom takmičenju. U dva poslednja kola Lige šampiona više uspeha imao je Olimpik. Oni su dva puta pobedili lisabnski Sporting i vratili su u igru za plasman u nokaut fazu nakon dva startna poraza. Pari Sen Žermen nije uspeo da pobedi drugog portugalskog predstavnika Benfiku ni u Lisabonu ni na Parku Prinčeva, ali i dalje kontroliše situaciju u svojoj grupi. U derbi sa Marsejom PSŽ ulazi naon tri vezana meča bez trijumfa pošto su između dva remija protiv ”Orlova” igrali i bez golova u Remsu. Marsej traži iskupljenje za senzacionalan poraz u prošlom kolu od Ažaksioa na svom Velodromu. Prošle sezone bilo je 2:1 u Parizu, a i sada pokuašjte sa GG3+. Koeficijent u kladionici Meridianbet je 1.98.

Betis – Almerija – 1,2+ @ 1.92 u Meridianbet

Još jedan derbi Andaluzije je pred nama. Tu privilegiju, od ulaska Almerije u La Ligu, više nemau samo Sevilja i Betis. Almerija je već pobedila Sevilju, bilo je to još u 3. kolu, ali je tada izgledala mnogo bolje. Možda je naznaka povratka na taj period trijumf u prošlom kolu nad Rajo Valjekanom koji je stigao posle četiri uzastopna poraza. Betis je mnogo ozbiljniji rival od ”Pčelica” iz madridskog predgrađa, ”zeleno-beli” su uzeli Romi četiri boda u Ligi Evrope u prethodnih desetak dana, ali u La Ligi nisu slavili na dve prethodne utakmice i nisu dali ni gol protiv Selte i Valjadolida. Bila su to gostovanja, a sada se vraćaju na svoj ”Benito BViljamarin” i trebalo bi da napadači prorade. Uz jedinicu dodajemo dva gola na domaćina, a za kombinaciju 1,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.92.

Ostende – Rojal Union – 2,2+ @ 2.12 u Meridianbet

Vicešampion Belgije počeo da liči na ekipu iz prošle sezone kada im je pehar izmakao u samom finišu. Sent Žil je vezao tri pobede u Župiler ligi, a odigrao je odlična dva meča u Ligi Evrope protiv Brage, pobedio u Portugaliji i remizirao u Briselu. Na te dve utakmice Rojal Union je postigao pet golova, a i inače su izuzetno efikasni u poslednje vreme. Sada idu u Ostende na gostovanje, ovaj tim se nalazi tek na 13. mestu a već tri kola ne zna za pobedu, imaju dva remija i poraz od Genka. Neće biti lako gostima, da se ne zavaravamo, ali ako ponove partiju kao protiv Brage, dvojka ne bi smela da izostane. Golovi se podrazumevaju, pa očekujemo da Rojal Union da barem dva u Ostendeu. Za kombinaciju 2,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.12.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici Meridianbet iznosi 8.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.