MERIDIAN NASTAVLJA DA IZNENAĐUJE – Slot Jackpot iznedrio prvog putnika za Katar! (VIDEO)

Slot Jackpot je “pukao”

Da li ste spremni za informaciju zlata vrednu i kartu za Katar? Svetsko prvenstvo u fudbalu se polako bliži i sigurni smo da je mnogo onih koji bi želeli da se nađu u Kataru i bodre reprezentaciju Srbije!

Dolaskom Dragana Stojkovića Piksija, “Orlovi” su konačno pokazali sav svoj talenat i potencijal, plasman na Mundijal je obradovao čitavu naciju, a sada je vreme za korak dalje.

Odbrojavanje je počelo – do novembra nema mnogo vremena, ali ipak sasvim dovoljno da obezbedite sebi priliku da se nađete na spisku putnika za Katar!

Kako? Vrlo lako, jer vam u tome pomaže Meridian!

https://www.instagram.com/p/Ci2FhUtuKXv/

Sve što treba da uradite jeste da okušate svoju sreću na aparatima u kladionici Meridian i ukoliko dobijete džekpot – dobijate i kartu za Mundijal!

Dakle, u Meridianu vas čeka nešto potpuno novo i do sada neviđeno na ovim prostorima!

Nakon promocije IGRAJ ZA KATAR, koja je trajala tačno šest meseci, Meridian nastavlja da vodi svoje igrače na najveći fudbalski spektakl na svetu.

Ovoga puta, igrači su dobili šansu da uz pomoć SLOT JACKPOTA otputuju za Katar, a uravo tu sreću je imao i Stefan Cvetković iz Bele Crkve.

Slot Jackpot je “pukao” i karta je otišla baš u njegove ruke. On je prvi dobitnik, a promocija se nastavlja i dalje u lokalima Meridian kladionice.

Požuri jer možda baš ti budeš sledeći dobitnik!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.