Tiket dana (ponedeljak, 17.10.2022)

Tiket dana

Vikend je bio neverovatan, ali pauze nema, već od sutra igraju se vanredna kola u nekim ligama, a na programu su i kupovi. Ovo je predlog za ponedeljak. Kvote su bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Viljareal – Osasuna – 0-2 @ 1.90 u MaxBet

Za kraj ovog kola u španskoj La Ligi ostavljen je zanimljiv duel u Viljarealu. Možda bi ovo bio i derbi kola da se u njemu nije igrao čuveni ”El Klasiko”. ”Žuta podmornica” je u četvrtak pobedila u Beču i osigurala plasman u nokaut fazu Lige konferencija, pošto imaju četiri pobede iz četiri utakmice. Sada im je mnogo važnija La Liga u kojoj pokušavaju da ne izgube korak sa vodećim ekipama. Posle poraza u prošlom kolu u Sosijedadu dva najveća španska kluba pobegla su na dvocifrenu rezliku, što borbu za titulu čini nemogućom misijom. Viljarealu je najbitniji povratak u Ligu šampiona, za to je neophodno da budu makar četvrti na kraju, s obzirom da ne igraju u Ligi Evrope pa ne mogu nju da osvoje i opet uđu u elitno evropsko takmičenje. Osasuna igra odlično na strani ove sezone, jesu izgubili na startu na Benito Viljamarinu od Betisa, ali su pobedili Almeriju i remizirali sa Realom na Santjago Bernabeu. Na te tri utakmice pala su ukupno četiri gola i ne očekujemo da ih bude mnogo ni na stadionu Keramika. Naš predlog je 0-2 gola sa koeficijentom 1.90 u kladionici MaxBet.

Ankaraguču – Fenerbahče – GG3+ @ 1.95 u MaxBet

Za Fener je osvajanje titule prioritet svih prioriteta ove sezone. Nisu uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona kao prošlogodišnji vicešampioni i sada su fokusrani na domaći šampionat, mada igraju solidno u Ligi Evrope u kojoj su već osvojili 10 bodova u četiri kola. Nešto slabije stoje u turskoj Super ligi, mada imaju i zaostali meč. U prethodnom kolu odigrali su jedan neverovatan meč na svom terenu u kome su pobedili Karagumruk sa 5:4, postigavši pobedonosni gol duboko u sudijskoj nadoknadi, amda se to u turskoj ligi često dešava pošto su nadoknade ponekad duge i po 10 minuta. Sledi im gostovanje u Ankari kod Ankaragučua. Domaći tim je u donjem delu tabele, tik iznad zone ispadanja pred ovo kolo, a osvojili su samo 7 bodova iz osam kola. Čini se da je ovaj tim u usponu fomre, u prethodna tri kola dva puta su pobedili a poraženi su samo od Bašahšehira na svom terenu. Ovde bi golovi morali da budu zagarantovani, a naš predlog je GG3+ sa kvotom 1.95 u kladionici MaxBet.

Silkebrog – Randers – T12+ @ 1.75 u MaxBet

Domaćin igra sve bolje u Evropi, dva puta su pobedili rumunski FCSB i vratili se u borbu za jdno od dva prva mesta u Ligi konferencija. Drže korak i u danskoj Super ligi, posle 12. kola nalazili su se na 4. mestu sa četiri boda manje od Nordsjelanda. Liga je izjednačena i ta bodovna razlika nije nenadoknadiva, a na kraju krajeva igra se i plej-of. U prethodnom kolu remizirali su u Odenzeu, protiv tima od koga su poraženi na domaćem terenu u ovom prvenstvu. Sada igraju protiv Randersa, tima koji je prošle sezone predstavljao Dansku u Evropi i nije se obrukao. Ove sezone Randers igra jako dobro u prvesntvu, nalazio se na drugom mestu posle prve četvrtine šampionata, a samo dva boda imaju manje od vodećeg Nordsjelanda. Prvi poraz na strani ove sezone doživeli su u Farumu od Nordsjelada pre dve sedmice, a pre toga su imali tri remija i dve pobede u gostima. Čini namse da je Silkeborg bliži pobedi, ali nam je sigurnije igrati na golove domaćina pošto je Randers primio šest golova u dva prethodna kola. U prvom međusobnom meču Randers je pobedio Silkeborg sa 3:2. Predlog je T12+ sa kvotom 1.75 u MaxBet-u.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 6.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.